ZÍSKEJ 2,50% CASHCOINS DobrýTextil.cz
Zaregistruj se a my ti jen za členství připíšeme 60,00 CashCoins
Nápověda

mBank.cz Hodnocení


Zde najdeš informace a hodnocení mBank.cz

mBank.cz je internetová banka, která se svým přístupem k zákazníkům a bezpoplatkovou politikou způsobila v České repeblice doslova revoluci

500 000 zákazníků, to už je pořádná zodpovědnost, ale i pořádná porce úspor pro každého z Vás.Za rok naši zákazníci na bankovních poplatcích ušetří 1 000 000 000 Kč.Založte si u nás mKonto - osobní účet bez zbytečných poplatků za vedení a platby, s bezkontaktní platební kartou a třemi výběry z bankomatu měsíčně zdarma.

mBank.cz Hodnocení

Lukáš Heralt  | 30/05/22  05:46:25 | Hodnocení obchodu :
Jsem klientem již dlouhou dobu. Tato banka umí to co slibuje lidem. Aplikace je naprosto vyhovující a přehledná. Člověk v ní najde co potřebuje a není potřeba většinou ani chodit na webové rozhraní. Děkuji za app
Lumir Muck  | 17/04/21  15:07:20 | Hodnocení obchodu :
Spokojenost přehledně také se dá přizpůsobit bez problémů bonusy se obdržíte na účet já sem s přítelkyní plně spokojený těšíme se na velké překvapení a to ještě není vše co mBank nabízí já bych doporučil
Alois Bilko  | 28/02/21  20:49:46 | Hodnocení obchodu :
Mám osobně MBANK, a jsem velmi spokojen se službami, které nabízí, líbí se mi i internetový bankovníctvi, Zatím jsem neměl žádný problém z bankou, mám i možnost založit různé pojištění a když se přihlásis a uděláš smlouvu dostaneš od banky 500 Kč.
Zuzanna Wolniaczyk  | 02/01/21  14:59:07 | Hodnocení obchodu :
Dobre, levne učty pro zakazniki. Vyber kart, zajimave nabidki, ktere se hodí i mladym i celi rodínom. Je to super, extra bankovka, ktera ma spoustu možností, jenom stačí vzit ten učet, a ho otevžit, ktery nam vyhovuje.
Václav Strnad  | 30/11/20  14:52:13 | Hodnocení obchodu :
Celkem dobrá banka. Dobre služby. Výborné půjčky. Rychlý převod peněz a velmi rychle zpracování. Doporučuji velmi. A nově velmi dobrá půjčka pro studenty jedna se o 1000 korun a vrácení záleží kdy si určité datum.
Jan Fuss  | 11/09/20  05:21:20 | Hodnocení obchodu :
Docela asi fakt jednička na trhu. Chci cashback za toto hodnocení tak mě s prominutím za blbý 2,00 coinsy netrapte tím že toto hodnocení má být dlouhé nejmíň pěti řádky napsaným hodnocením. To je až neúměrně :-)
Martin Zeman  | 07/09/20  01:56:08 | Hodnocení obchodu :
Byl sem u této banky a už bych se tam nevrátil nikdy, všechno vyřešíte online a přitom nic a když si nevíte rady tak jdete na pobočku banky a tam vám paní řekne že to musíte udělat vy sám online že ona nemá jak to udělat
JindÅ™ich Haller  | 06/09/20  12:13:55 | Hodnocení obchodu :
Mnoho novych napadu............................................................ Inovativni reseni Dpolehlivy....,............................................................................ Dnadny Darek
Lucie BouÅ¡ková  | 05/09/20  08:33:21 | Hodnocení obchodu :
Jsem spokojená, až na to že v našem městě není pobočka a vkladomat. Musim jezdit 15 kilometrů kde je právě nejbližší vkladomat. Jinak banka jako taková je perfektní a aplikace mbank je přehledná a navíc má mspoření, kde za každý nákup dostanu nějaké peníze zpět.
Lenka Severýnová  | 05/08/20  08:43:41 | Hodnocení obchodu :
naprostá spokojenost , nikdy žádný problém, vše funguje jak má a můžu vřele doporučit pro každého kdo uvažuje o účtu zřízeného on-line, využívám jako druhý účet pro placení na netu, dostala jsem i finanční odměnu za zřízení účtu
Ivana MatouÅ¡ková  | 03/08/20  13:50:39 | Hodnocení obchodu :
U Mbank jsem už několik let. Jsem velice spokojená. Komunikace je výborná. Nízký úrok. Žádné poplatky . Mám také spoření a novomanželkou půjčku na nízký úrok, taky využívám kreditní kartu. Účet je přehledný .
Luboš Pustowka  | 12/07/20  16:53:08 | Hodnocení obchodu :
Je to jedna z bank,kde nejsou téměř žádné poplatky a ještě dávají bonus za zřízení učtu.Doporučuji na 100%.Takových bank není mnoho na trhu ,vím jen asi o dvou bankách,které by nabízely takovou spoustu benefitu,tak jestli se chystáte zřizovat účet,není o čem uvažovat
Romana Mlynářová  | 03/05/20  14:09:20 | Hodnocení obchodu :
Společnost mBank nabízí různé výhodné produkty. Osobní účet, výhodně úročený při splnění podmínek, půjčky, první s nulovým úrokem, i spořící produkty. Vše je možné zřídit online, s pravidelným výpisem v elektronickém bankovnictví.
 

Napsat novou recenzi a získat odměnu

 
Close
až 4,00% CashCoins
Slevový kupón se stálou hodnotou 645 CZK v Eobuv
Kód:645CZ
ZÍSKEJ 1,50% CASHCOINS Bonami.cz
visit register click