ZÍSKEJ Až 250,00 CASHCOINS FÉRmakléři

Euronics Hodnocení


Zde najdeš informace a hodnocení Euronics

Euronics.cz představuje specialistu v oblasti prodeje spotřební elektroniky všeho druhu. Nej ceny

Nabízíme vám spotřební elektroniku všeho druhu. Od výrobků malých i velkých spotřebičů do domácnosti, přes notebooky, tablety, mobilní telefony a další vybavení do kanceláří až po navigace, fotoaparáty a ostatní produkty vhodné na cesty i pro zábavu. Široký sortiment výrobků zahrnuje chytré technologie, ekologické a také úsporné produkty.

Euronics Hodnocení

Miroslav Srazil  | 18/10/20  02:20:20 | Hodnocení obchodu :
Super ceny a velký výběr elektroniky a vždy příjemný a usměvavý zaměstnanci a vždy odpoví na dotaz případně si produkt najdou a prostuduji a vždy mi dokážou zjistit dotaz. Bezproblémové vrácení zboží.
Marek ÄŒervík  | 28/08/20  06:34:22 | Hodnocení obchodu :
Široký výběr a rozmanitost ve výběru zboží, jednoduché řešení ohledně nákupu vybraného zboží včetně formy zaplacení a způsobu dopravy, velmi rychlá doprava objednaného zboží, možnost vyzvednutí zboží na prodejně. přehledné Internetové stránky.
Anna ÄŒerná  | 05/08/20  11:55:46 | Hodnocení obchodu :
e-shop má u nás ve městě výdejní místo, čímž nemusíme platit drahou dopravu, zboží bývá na prodejně maximálně druhý pracovní den, a i vrácení nebo reklamace je pohodlná a rychlá, navíc v téhle prodejně mají partnerskou kreditní kartu, kde mohu získat 5% bonus.
Jana Brzobohata  | 23/07/20  07:20:54 | Hodnocení obchodu :
Super obchod s elektronikou. Ráda vnem nakupuji, vše mají za dobré a rozumne ceny. Obchod je přehledný, dobře vybavený, pracovníci rádi a ochotně poradí. Letáky dostávám přímo do schránky. Za mě určitě pět hvězdiček. Jana
Lenka Riegelová  | 23/06/20  13:54:13 | Hodnocení obchodu :
Naprosto super obchod. Už jsem si u nich objednávala a nebyly žádné problémy. Zboží dorazilo v pořádku a včas. Krásné ceny i cashback super. Jsem s tímto obchodem nesmírně spokojená. Určitě budu objednávat zase.
 | 21/06/20  08:34:43 | Hodnocení obchodu :
S nákupem přes internet jsem byl velice spokojen. Osobní vyzvednutí na prodejne proběhlo rychle a v pořádku Ochotná obsluha a předání proběhlo rychle a bez komplikací.Tento internetový obchod mohu pouze doporučit.
Josef Šindelář  | 11/05/20  01:09:10 | Hodnocení obchodu :
vzdy privetivy a ochotni prodejci pomoc zskaznikovi a ohned obslouzi zaroven dalsi lidi kolem.kolikrat mnojo akci na ruzne produkty.vyhodne ceny ktere nabizi malo.neni vasto videna reklama ktera by privitala dalsi lidi
Michal Husarik  | 03/04/20  13:27:15 | Hodnocení obchodu :
Velmi dobrý výběr zboží, spokojenost klienta s ochotou zaměstnanců a jejich vstřícnosti a zájmem. Akorát více akčních cen a soutěží mi tady chybí. Jinak opravdu v pořádku všechno a bez problémů vyřešeno
Libor Walter  | 04/02/20  14:54:41 | Hodnocení obchodu :
Dobrý obchod i obsluha. Ceny mají přijatelné. Rozmanité zboží. Spousta sluchátek což je pro mne jako pro milovníka hudby důležité. Obsluha pomůže s výběrem i se značkou. Mají také dobré notebooky poměr cena výkon taky není špatná
Petr Nejedly  | 04/01/20  23:20:25 | Hodnocení obchodu :
Kupoval jsen TV 109cm od Samsungu, došla domů nepožkozená
Eva Kaplanová  | 29/11/19  21:47:02 | Hodnocení obchodu :
Tento eshop i kamenný obchod doporučuji. Přístup personálu je opravdu profesionální, umi poradit a odpoví na jakékoliv otázky a dotazy. Co se týče eshopu, tak rychle dodání a komunikace v případě potřeby. Děkuji za skvělý obchod
Martina Krekáčová  | 25/10/19  12:00:31 | Hodnocení obchodu :
Vše na jednom místě ,lednice ,pračka,myčka...profesionální přístup prodávajících,slevy za nákup,prodloužená záruka S výběrem nám poradili.Náklady na dopravu nulové,doručení rychlé.za mě spokojenost veliká všem DOPORUČUJI .
Jan Vitek  | 11/10/19  11:47:15 | Hodnocení obchodu :
Parádní obchod se vším ti poradí sou ochotni a příjemní. Mají aji dobrý výběr za příznivé ceny. Já osobně doporučuji si tam něco koupit nebo aspoň poradit se s nimi o nákupu tak za mě dávám pět hvězdiček.
 | 24/09/19  10:16:05 | Hodnocení obchodu :
spolehlivej obchod.bez problemovy pristup.rychla komunikace i dodani zbozi.staci objednat.ihned Vas kontaktuji navrhnou reseni dopravu.opravfu jen dobre zkusenosti s tomto obchodem.vrele vsem jen doporucuji
Ing Jaroslav Trojan  | 06/09/19  18:57:19 | Hodnocení obchodu :
Mám velmi dobré zkušenosti s firmou Euronics, kde jsem nakoupil tablet a notebook HP. Laskavý a zkušený personál mi vše vysvětlil a vyzkoušel. Mohu všem zákazníkům vřele doporučit tuto firmu, prodejna v Pardubicích. Notebook je kvalitní a slouží mi již 5 let.
Dalibor Zálešák  | 25/08/19  17:32:48 | Hodnocení obchodu :
Mám od Euronics z Krnova doma ještě do teď LCD televizi již 7let a nemohu si stěžovat. máme také toustovač asi čtvrtým rokem a ataké v pořádku. za mě velmi solidní obchod. palec nahoru a doporučuji vyzkoušet :)
Adéla Krystková  | 25/08/19  00:04:59 | Hodnocení obchodu :
super obchod jsem spokojená že jsem zde koupila dva mobilní telefony a notebook.
Oldřich Lespuch  | 04/08/19  05:25:05 | Hodnocení obchodu :
Tento obchod ma vyborne nabidky, skvele ceny, ochotne prodejce, kteri vzdy dobre poradi a pomohou s vyberem zbozi. Jiz nekolikrat jsem v tomto obchode nakupoval a vzdy jsem byl velmi spokojen. Svym pratelum jsem ho jiz doporucil a budu to delat nadale. Moc dekuji .
Antonin Ličko  | 24/07/19  17:56:53 | Hodnocení obchodu :
velice kvalitní spusob nakupování bezvadný ceny seriózní jednání stav zboží je kvalitní rychlí spusob platby garance nákupu kvalitní služby nákupy jsou bezpečné záruka zboží garance kvality spolehlivý provoz doporučuji nakupování
Barbora Špidusová  | 19/07/19  07:37:54 | Hodnocení obchodu :
Obchod s velkým výběr zboží za skvělé ceny.Většinou nakupují přes internet, což mi velmi vyhovuje. Zboží se dá bez problémů vrátit. V kamenné obchodě mi dokáží vzdy poradit.Mají spoustu akcí.Doporučuji
Kryštof Hoch  | 20/06/19  18:59:35 | Hodnocení obchodu :
Dobrý výběr, ochotný personál. Při nákupu jsem byl zcela spokojen. Cena pro mě přijatelná, ale poštovné mi připadá trochu moc drahé. Jinak služby výborné. Nejlepší obchod s elektronikou. Doporučuji všem co potřebují novou a levnou elektronikou.
Jiri Brezina  | 28/05/19  10:09:08 | Hodnocení obchodu :
modlím že to je výborný obchod nabizej spoustu výhod skvělé kde nakupovat fak výborný už jsem tam nakupoval moc jsem mne líbí obchod souhlasím tím Zeke výborný spoustu novinek atak dále paráda doporuc
Hana Máčková  | 18/05/19  13:30:21 | Hodnocení obchodu :
Ráda nakupuji v tomto ochodě a vždy se sem ráda vracím Skvělý odborný personál..Na profesionální úrovni.Dokáží mi vždy skvěle poradit.Jsou tu skvělé ceny a dobrý výběr. Každému doporučuji zde znova nakupovat.Je to na velmi skvělé úrovni.Všem zaměstnancům děkuji.
Vlastimil Vyskočil  | 18/05/19  14:44:38 | Hodnocení obchodu :
Bohatá nabídka zboží ze které si určitě vybere každý, možnost osobního odběru na prodejně, kterou si zvolím a pokud mě zboží nevyhovuje mohu ho bez udání důvodu vrátit. Výhodou je také možnost využití cashbecku. Takže s internetovým obchodem naprostá spokojenost..
Karolina Toračová  | 17/05/19  18:55:13 | Hodnocení obchodu :
Koupila jsem televizi gogen za rok odešel ovladač a euronics uz není .takže za televizi jsem dala 12000kc a teď uz i bez ovladače .když chci tv zapnout musím stoupnout když chci přepnout tak opět vstat,rovnou jsem mohla koupit levnější a bez ovladače.
Milada Skopalova  | 26/04/19  10:01:45 | Hodnocení obchodu :
Ochota personálu pomoct a poradit s výběrem elektroniky a vysvětlí jak se používají jak zapnout jaké má výhody a funkce.velky výběr praček, sporáků,myček,sušiček, mobilů a televizorů různých druhů a typů
lukas vojacek  | 16/04/19  19:13:01 | Hodnocení obchodu :
Zdravím Je to dobrý obchod jsem velmi spokojen je to super nápad mají suprovej ceny a věci každý si něco vybere ať už domácí potřeb nebo elektrické zařízení zame spokojen jen pokračujte dál a víc takových věcí
Monika Sabóová  | 16/04/19  20:04:42 | Hodnocení obchodu :
Příjemný personál a vždy skvělý servis. Zboží je včas doručeno s možností kdykoliv vrátit i když ztratíte účtenku vyjdou Vám vstříc, také možnost vyměnit. Moc ráda u electronics nakupuji mají široký výběr kvalitního zboží.
Pavla  | 15/04/19  18:58:18 | Hodnocení obchodu :
Velký výběr produktů za dobré ceny, rychlé dodání, výborná komunikace, spokojenost s nákupem přes e-shop i v kamenném obchodě, webové stránky jsou přehledné- vše lze dobře vyhledat, zajímavé akční nabídky, na e-shopu je poradna- jak vybírat jednotlivé produkty.
 | 28/03/19  19:43:04 | Hodnocení obchodu :
Euronics rychlí, spolehlivý e-shop. naprostá spokojenost. Kupovala jsem tv Samsung. příjemní prodavači, poradí, pomůžou s výběrem. škoda že je ve dvoře Králové je tak malý. těším se na další nákup. :)
Oldřich Prokop  | 22/03/19  14:57:20 | Hodnocení obchodu :
Dobré ceny, rychlé jednání, přehledné stránky, VIP ceny pro věrné zákazníky, doporučuji Olda
Miluše Strnadová  | 06/03/19  14:49:34 | Hodnocení obchodu :
TATO PRODEJNA JE VEMLMI PROSTORNA KDE NAJDETE MNOHO ZAJÍMAVÝCH NABÍDEK OHLEDNĚ VŠECH,VŠECH COŽ VÁS ZAJIMA,A RÁDI BY JSTE SI TO KOUPILY.V TÉTO PRIDEJNE,SI URČITÉ RADI,NĚCO KOUPITE,A PORADITE .HLAVNĚ PRODEJCI JSOU PŘÍJEMNÉ.
Petr Saniga  | 08/03/19  10:07:59 | Hodnocení obchodu :
velice spokojený. levné zboží. příjemná obsluha. v dosahu bydliště. jezdím tam rád nakupovat. ušetříme spousty peněz. veliký výběr zboží za přijatelnou cenu. na internetu je zboží také k dispozici. mohu doporučit
Romana Mlynářová  | 23/02/19  14:42:54 | Hodnocení obchodu :
Prodejna Euronics je na první pohled velmi prostorná, nabízí velký výběr elektrického zboží. Prodavači patří mezi odborníky jak v oblasti znalostí o prodávaném sortimentu, tak v informovanosti v oblasti servisu a instalace.
Lubomir Lžičař  | 12/02/19  09:31:17 | Hodnocení obchodu :
Velmi dobré a rychlé provedení transakce na prodejnu do 2 dnů.Jednání na prodejně rychlé.Prodavači příjemní.Již bylo připraveno na prodejně.Převzetí rychlé.Zboží dobře zabaleno a označeno.Výrobek dle specifikace na internetu.Cena jedna z nejlevnějších.
Michaela Peckova  | 16/02/19  01:10:42 | Hodnocení obchodu :
S Euronics jsem velice spokojena, příjemná obsluha na pteodejnach pri vyzvedavani objednaneho zboží. Velmi rychle vyřízení objednávky a dodání ma prodejně jeste těm den. Doporučují kazdemu kdo ma rad rychle jednani
Vladimir Borek  | 26/01/19  08:41:00 | Hodnocení obchodu :
Velmi přívětivý přístup k zákazníků,solidní nabídka sortimentu a promptní vyřízení reklamace- co jen víc přát!DOPORUČUJI KAŽDÉMU ZÁJEMCI A MALÉ ELKTROSPOTŘEBIČE,JEJICHŽ VÝBĚR JE VELMI SOLIDNÍ.SOLIDNÍ JE I JEJICH CENA A MOŽNOST VRÁCENÍ ZBOŽÍ.
Ondrej valek  | 19/01/19  04:49:31 | Hodnocení obchodu :
Je to super obchudek vzdy jsem tam sehnal vse co jsem potreboval. A kdyz nahodou zbozi nemeli obednali jej a drhhy den byl produkt na prodejně. Mohu vrele doporucit proste top obchudek. Dekuji vam moc.
Roman Crla  | 09/01/19  16:27:36 | Hodnocení obchodu :
Co se týká obchodu tak mohu říct že vše funguje jak má doprava je také velice rychlá a dobrá.A co napsat o Cashback speed ten je při docela velkých cenách hodně špatný je to opravdu úplně zanedbatelná částka :-(
Zdenka Řeháčková  | 03/01/19  07:36:25 | Hodnocení obchodu :
obchod doporučuji, levné a kvalitní zboží, dobrá komunikace s obchodem, možnost vyzvednutí zboží osobně na prodejně, nakupovala jsem v Eornicsu mnohokrát a nikdy nebyly žádné problémy, pokud byla někdy nějaká reklamace, vše bylo vyřízeno rychle a k mé spokojenosti
Kamila Pechátová  | 02/01/19  14:54:04 | Hodnocení obchodu :
Euronix nejlepsi. vzdy dobra komunikace a vstricnost k zákazníkům. Rada zase nakoupim. Maji hezke akce. Super vybavenost a kdyz pres internet tak jeste ten den pripraveny k odberu na prodejnim místě.
Šárka Kyndlová  | 03/01/19  10:02:01 | Hodnocení obchodu :
S internetovým obchodem jsem velice spokojená. Perfektní komunikace a včastné dodání na prodejnu. Ovšem zaměstnanci,teda spíše jeden v kamené prodejně apsolutně neprofesionální přístupk zákazníkovi. Velice arogantní přístup.
Jiří Kokoška  | 18/12/18  11:48:08 | Hodnocení obchodu :
Eshop ma jedny z nejlepsich cen na trhu,na to urcite dbaji. Vyhoda je ze objednane zbozi jde vyzvednout v kamenne prodejne. Temer vsechno na skladu v prodejne,tak ze dopoledne objednate a odpoledne vyzvednete,coz usetri cekani.
Amalie Mleckova  | 04/12/18  07:19:24 | Hodnocení obchodu :
vzdy spokojenost ,vyborna komunikace ,vzdy dobri a ochotni mi zbozi vymenit, kdyz neni to to co chci, vzdy prijemni k zakaznikovi cena vzdy vyhovujici postovni naklady zadne moznost vybryat na prodejne
Andrea Andrea  | 23/10/18  10:38:37 | Hodnocení obchodu :
S tímto obchodem jsem vždy byla spokojená,když jsem potřebovala domácí spotřebič.Pomohly mi vybrat a pokud nebylo skladem,tak bylo dovezeno z jiné pobočky brzy.Navíc jsem si mohla vybrat prodejnu v místě bydliště.Spokojenost.
Eduard Červenka  | 22/10/18  14:39:05 | Hodnocení obchodu :
za. mne davam pet hvezdicek stim obchodem sem. spokojenej vzdy v poradku doslo a nikdy se mi nic nerozbylo nebo prestalo fungovat ja sem spokojenej vzdy fungovalo a funguje dobre.
Simona Kotalova  | 14/10/18  17:43:31 | Hodnocení obchodu :
Na Euronicsu nakupuji sice málo,ale patří mezi oblíbené elektra.Vzdy když potřebuji z Elektra tak Euronics je jednou z častých voleb při hledání v eshopech.Je zde dost velká nabídka se sympatickým i cenami.doporucuji
Eduard Červenka  | 23/10/18  17:17:10 | Hodnocení obchodu :
Tento obchod je dobry vsechno co jsem si obednal dorazilo v poradku a v cas a je skvely ze CashBack vam posle nejakou casku spet na ucet je to skvele.neveril.sem tomu ale je to tak a je to velmy dobry obchod doporucuji ho
Kristýna nováková  | 08/11/18  21:15:48 | Hodnocení obchodu :
Vždy maximálně spokojená objednávám si zboží na prodejnu ze stránek maximalne do dvou dnů tam zboží je neplanim žádné zbytečné poplatky zaměstnanci jsou vždy příjemni a poradí stejně jako na internetu
Hana Kocandová  | 15/11/18  14:19:57 | Hodnocení obchodu :
Dobrá komunikace, rychlé dodání. Dobré webové stránky, přehledné. Vynikající slevy na elektroniku. Kvalitní sortiment. Obchod Euronics máme nedaleko od bydliště, což je výhoda. Jsem spokojená s nákupem i přes jejich e-shop.
Jaromír Špatný  | 15/11/18  15:47:29 | Hodnocení obchodu :
Velmi dobré zkušenosti s nákupy v prodejně Milevsko. Flexibilní jednání prodavačů s podrobnými znalostmi prodávaného sortinentu.Je samozřejmostí předvedení vybraného zboží,vč.možnosti dopravy,případně pomoci při nakládce dovlastního vozidla.
Ji?� Pol�k  | 15/11/18  16:42:25 | Hodnocení obchodu :
dobrý obchod i eshop senzační ceny ochotná obsluha příjemné prostředí . Dobrá dostupnost od bydliště . V eshopu přehledné stránky. velký výběr sortimentu. přehled v cenách jak hotovostně tak i na splátky
Martin Skala  | 15/11/18  19:08:04 | Hodnocení obchodu :
Společnose Euronics je na českém trhu už pěknou řádku let, a pořád se zdokonalují. Do Euronicsu chodím velmi rád, protože mají super ceny, skvěle proškolený personál a když chce zákazník cokoliv i na splátky, tak to není žádný problém, protože splátky jsou výhodné
Jana Urbanova  | 16/11/18  06:21:50 | Hodnocení obchodu :
dobré služby, ochota. Najdu co potřebuju. Výborné jednání, zboží mi vždycky předvedou, můžu platit kartou, velice pěkné chování k zákazníkům, když navštívím obchod, okamžitě si mě všimnou. Pěkně upravený a přehledný prostor pro nákup.
Václav Pavlík  | 21/11/18  01:15:09 | Hodnocení obchodu :
Rád nakupuji v euronics, je tam velký a pěkný výběr elektroniky, mám ho v OV Fórum, Ústí nad Labem a jsem spokojený jak s obsluhou tak s garancí a cenami. Oceňuji obchodování s firmou euronics. Také jsem nakupoval předmět v euronics.
Michal Makovy  | 14/09/18  23:22:04 | Hodnocení obchodu :
Super reklamace všechno vybraný produkt přišel hned žádné problémy 100% doporučuji jsem strašně spokojený nemám co vytknout sluchátka hrajou krásně, bassy všechno mikrofon je taky super obchod je asi nejlepší v ČR
Jenda  | 11/09/18  06:12:55 | Hodnocení obchodu :
Mě se líbí, když mohu na jedněch stránkách nebo v jednom obchodě nakoupit vše ze sortimentu najednou nebo si dokonce porovnat několik výrobků. Zde se jedná o elektroniku a já nemám žádné výhrady...naopak.
Lenka Koucká  | 28/07/18  16:47:47 | Hodnocení obchodu :
velká spokojenost - dost široký sortiment za opravdu slušné ceny , časté a velké slevové akce , moc příjemný a ochotný personál , který je schopný poradit , několikrát jsme měnili nefunkční zboží (telefon) a vždy bylo vše naprosto v pořádku
Dušan Kastner  | 27/07/18  02:54:29 | Hodnocení obchodu :
V celku dobrý obchod, zatím žádné komplikace ani jiné problémy. Jen mě občas štve, že je malá nabídka zboží. Při reklamaci mého foťáku u této prodejny nebyly žádné potíže, zboží vyreklamováno do 14 dnů. Obsluha na pobočce velmi milá, příjemná, zdvořilá, ochotně se mi věnovali a neměl jsem takový ten divný pocit, kdy si myslíte, že vás chtějí proboudnout pohledem a následně si vaše orgány utéct k polední pauze, kdy si budou moct konečně zajít na cigárko a kávičku.
Světlana Bundzíková  | 03/07/18  06:49:20 | Hodnocení obchodu :
Nakupujeme často a jsme spokojení. Docela dost velký výběr produktů, celkem i slušné ceny, pozitivní je, že lze nakupovat na kartu. Co se týče podání informací k výrobkům - zatím jsme vždy narazili na milé prodavače, kteří jsou na svým místě a věcem rozumí.
Kateřina Šustrová  | 23/05/18  10:41:42 | Hodnocení obchodu :
Velká spokojenost s obchodem. Přehlednost online obchodu je velice dobrá, krásně se mi vybíralo zboží, které jsem si chtěla objednat, výběr je možný dle různých parametrů, které se jednoduše zadají. Po výběru zboží, velmi rychlá reakce, zaslání potvrzení objednávky.
Zuzana Zachová  | 23/04/18  16:06:46 | Hodnocení obchodu :
Euronics máme rádi, protože mají rychlou dodací lhůtu, dobré ceny, bohatý výběr zboží a velmi ochotný personál. Každému určitě doporučuji, protože je to super obchod. Příště budeme nakupovat opět tady
Vlastimil Pavlů  | 19/04/18  23:26:44 | Hodnocení obchodu :
Myslím, že dobrá kvalita v poměru k dané ceně. Zboží většinou je na prodejně. Personál ochotný a poradí. Názorný leták, také přehledné webové stránky. Někdy zajímavé a výhodné akční zboží. Možnost objednání zboží.
Zděnek Beníšek  | 07/04/18  06:38:59 | Hodnocení obchodu :
Jde o kvalitní velmi dobře sortimentem zásobovaný internetový obchod,který je poměrně levný. Dodací lhůty jsou velmi přijatelné a je možnost zaslání zakoupeného produktu domů.Znalý a ochotný personál.která je schopen se vším poradit.
Babora Valentová  | 07/03/18  07:39:40 | Hodnocení obchodu :
Jsem spokojen a nevím o žádné nevýhodě. Zásilkový obchod beru jako velmi výhodný, pohodlný bez opuštění domova. Lze si vybrat z nepřeberného množství zboží, seznámit se s ním pomocí popisů a recenzí. Operátoři ochotně poradí pokud se v organizaci nákupu vyskytne problém. Zavolají člověku i domů. Nemá to chybu.
Hana Fedaková  | 03/03/18  10:39:13 | Hodnocení obchodu :
Nákup v těchto obchodech probíhá v klidné a přátelské atmosféře, prodavači jsou zde přátelští, erudovaní a vždy se snaží vyhovět vašim požadavkům . Výrobky, jež zde prodávají Vám předvedou, vyzkouší a poučí vás o způsobu použití. Vždy se zde ráda vracím.
Denisa Kalalová  | 23/02/18  10:39:28 | Hodnocení obchodu :
Kvalitní služby, které nabízí proskolený personál. Kvalitní zboži bez závad a se zárukou ho i vymění. Super cena která je velice důležitá pro dnešní dobu. Ráda tam nakupuji vždy mají pestrý výběr. Ochotný personál který vždy poradí.
Lenka Sladká  | 20/02/18  13:08:39 | Hodnocení obchodu :
Ne vždy dostatek informací o zboží. Ochotný personál, velký výběr, rychlé dodání, méně přehledný e-shop, chtělo by to doplnit více náležitostí k jednotlivým druhům zboží. Některé popisky jsou příliš technické a starší člověk jim méně rozumí.
Jana Formankova  | 20/02/18  21:08:09 | Hodnocení obchodu :
Kvalitni zbozi za uchazejici ceny.Cas dodani je primereny ke kvalite vyrobku.Nehodnotim obchod negativne,mam z nej nekolik produktu a zatim se nic nepokazilo.Takze hodnotim obchod pozitivne a urcite tam jeste nekdy nakoupim.
Leoš Kapinus  | 18/02/18  11:36:11 | Hodnocení obchodu :
S tímto obchodem jsem velmi spokojen, vždy jsem si vybral, co jsem potřeboval a za dobrou cenu. Bud přímo na prodejně nebo i pomocí internetu. Vždy bylo vše v pořádku doručeno a i včas, takže mohu jen doporučit.
Lubomir Tobola  | 03/01/18  17:09:50 | Hodnocení obchodu :
Doruceni zasilky na prodejnu probehlo rychle a zdarma,obsluha velmi prijemna,zbozi neposkozene a nerozbalene.Siroky vyber sortimentu,velmi se mi libi ze kdyz dany vyrobek najdete jinde levnejsi tak cenu vyrovnaji.
Edita Kalousová  | 23/12/17  00:07:24 | Hodnocení obchodu :
Super obchod, navíc v zákazníckem centru milá paní vše vysvětlila, pomohla s objednávkou a i kdyz zboží neměli na skladě a předpokládaný termín doručení měl být až po Vánocích, což se mi moc nelíbilo. Nakonec dorazilo 5 dni před Vánocemi.
Lukáš Marchal  | 25/12/17  07:55:06 | Hodnocení obchodu :
Chtěl bych vypíchnout naprosto profesionální přístup a služby, především možnost si zboží objednat na prodejnu, což není příliš časté. Tady to funguje naprosto bez problémů, rychlé a kvalitní, přesně jak si objednáte.
Jiri Cermak  | 14/11/17  17:38:43 | Hodnocení obchodu :
Z mé strany spokojenost. Super prostredi.. Sluzby s rychlim vyrízenim.. Dobre informování o vyrobkach.. Sdoporucenim podle potreb cloveka.. Na vyrobek nebo problem. Doporucil bych asi kazdemu. Kdo schani nákou elektroniku.
Kamila Zelenková  | 05/11/17  03:39:39 | Hodnocení obchodu :
U Euronicsu je radost nakupovat. Velice příjemná a ochotná obsluha, rádi pomohou, poradí s výběrem. Zákazník tam nečeká jako na hanbě, až si ho někdo všimne. Ani s případnou reklamací nebyl nikdy žádný problém. Vše probíhá korektně a tak, jak má.
Štěpánka Jedličková  | 30/10/17  18:20:20 | Hodnocení obchodu :
Max spokojenost.....Bezproblemove nakupovani,prijemne zachazeni se zakazniky,velky vyber elektra a prislusenstvi,prijatelne ceny,v kamennych prodejnach v uvozovkach vse a na internetu uplne vse......Doporucuji vsem....
Gabriela Mošťková  | 11/10/17  10:03:08 | Hodnocení obchodu :
Velmi příjemný obchod, kde si jistě vybere každý elektroniku za velmi příjemnou cenu. Když se vám výrobek nezamlouvá, není problém ho bez udání důvodu vrátit. No prostě nakupuji jenom tady, kde je jistota kvality.
Richard Štěpán  | 10/10/17  21:30:16 | Hodnocení obchodu :
Super obchod s elektronikou. Koupil jsem si zde mobil Samsung Galaxy S4 až o polovinu levnější. Rozhodně bych jiný obchod s elektronikou neměnil. Jsou zde skvělé akce na zboží s elektronikou. Rozhodně to nebyl můj první nákup. Proto dávám palec nahoru
Soňa Stránská  | 07/09/17  16:29:18 | Hodnocení obchodu :
V tomto obchodě s elektronikou jsem našla vždy to co jsem hledala. Vše je uspořádáné a tudíž se velmi dobře hledá i v internetovém obchodě. Podle mého názoru hledání zvládne úplně každý. Elektronika z tohoto obchodu mi také vždy nějakou tu dobu vydržela.
Jaroslav Cibulka  | 14/09/17  07:53:59 | Hodnocení obchodu :
Nakupuji v Euronics elektroniku,naposledy bezdrátovou myš k PC,vždy rádi poradí s výběrem,přehledně umístněné zboží a zatím jsem s nakoupeným zbožím neměl nikdy problém.V Euronics je široká škála výběru.
Zuzana Mocová  | 11/08/17  10:10:29 | Hodnocení obchodu :
Je to skvělý obchod s elektronikou. Ráda v něm nakupuji, mají tu široký výběr zboží i za velmi přijatelné ceny. Je to jeden z mých oblíbených obchodů a již jsem ho doporučila i mým přátelům a blízkým.
Věra Herleová  | 08/08/17  15:26:55 | Hodnocení obchodu :
koupila jsem tam mikrovlnou troubu ktera neohriva jídlo reklamace byla problem už jsi tam nic nekoupím protože jsem stim mela jen problemy navic jsou tam prodavaci kteri vam neumi odpovedet tak abyste byla spokojena
Jana Gregorová  | 05/08/17  21:32:33 | Hodnocení obchodu :
Na tento obchod nemám žádnou negativní zpětnou vazbu. Jsem spokojena s kvalitou. Zboží je bez závad a plně funkční. A cena je úměrná. Tento obchod můžu jen doporučit. Zboží je zasíláno včas a bez problémů.
Václav Šustr  | 26/05/17  10:14:45 | Hodnocení obchodu :
zde nakupuju elektroniku, do druhého dne si vyzvednu zboží na prodejně, doporučuju. jsem spokojen, jinde nenakupuju, protože je zde možný osobní odběr, je to příjemné, a mají dobré ceny a kvalita je moc dobrá.
 

Napsat novou recenzi a získat odměnu

ZÍSKEJ Až 3,50% CASHCOINS 4Home.cz
visit register click