ZÍSKEJ 5,00% CASHCOINS adidas

DRMAX.CZ Hodnocení


Zde najdeš informace a hodnocení DRMAX.CZ

Lékarny DrMax.cz patří mezi nejznámější a největší sít lékáren v České Republice. S Drmax.cz máte možnost osobního odběru zdarma v 396 lékárnách po celé české republice.

E-Shop Dr.Max je jedním z nejrychleji rostoucích na trhu a denně si na něm prohlédne zboží několik desítek tisíc lidí. Na E-Shopu lze čerpat z výhody širšího výběru zboží oproti běžným lékárnám - sortiment obsahuje přes 10 000 položek.

DRMAX.CZ Hodnocení

Ivana Špačková  | 20/04/21  07:05:06 | Hodnocení obchodu :
Na eshopu "Drmax.cz" je výhodný nákup v tomto obchodě. Zapojila jsem nakupováním celou svoji rodinu. Rozmanitost zboží a slev léků, vitamínových doplňků a zdravotních potřeb. Komunikace je na úrovni, rychlé dodání a zdarma na místní pobočku lékárny Drmax
Denisa Lipavská  | 18/04/21  08:32:56 | Hodnocení obchodu :
V e-shopu se snadno orientujete - vše je přehledné, košík automaticky napočítá slevy. Dodání ve velmi krátké době na zvolenou prodejnu. Příjemná obsluha, v prodejně stačí nahlásit jméno adresáta, nechtějí žádné kódy nebo čísla zásilek.
Imrich Volgyi  | 18/04/21  03:30:34 | Hodnocení obchodu :
Pokaždé co navštívim lékárnu Dr.Max lékárník je na mně hodný milý ze vším sou ochotný mi poradit popřípadě doporučit jiný lék(když mnou požadovaný není k dispozici) sou milý na lidi a mají široký sortiment
Barca094  | 16/03/21  12:25:22 | Hodnocení obchodu :
S tímto obchodem jsem velmi spokojená. Vždy vše krásně zabaleno. Super je že věci, které potřebuji si v klidu doma zadám a pak si mohu vyzvednout a nebo doručit až domů. Vždy dobré zkušenosti. Mohu jedině doporučit.
Jiří Mudrunek  | 10/01/21  11:06:20 | Hodnocení obchodu :
Skvělý obchod příjemná obsluha široký sortiment a vše za velmi přijatelné ceny Vše je přehledně uspořádáno a zřetelně označení produktu a jeho ceny je úžasně jednoduché a jasne každému kdo zde nakupujte ať potřebujete cokoliv co se týče zdraví.
Nela Cupalová  | 10/01/21  07:42:36 | Hodnocení obchodu :
Chtěla bych doporučit Dr.Maxe všem, kteří za léky a jiné zdravotnické potřeby utratí měsíce min.500! Chtěla bych podotknout hlavně slevy, které můžete uplatnit s dr.max kratičkou(zle si ji normálně založit) s ní je to vše za hubičku.
EliÅ¡ka Todakova  | 05/01/21  20:28:04 | Hodnocení obchodu :
super................................................................... super......................................................................... super...................................................................
Eva Pribylova  | 03/01/21  09:14:41 | Hodnocení obchodu :
Doporučuji nejlepsi lekarna co znám.Vždy kdyz lekarniu navštívim lekarnice jsou mooooc ochotné a poradi.Ja osobně mám dobré zkusenosti s Maxem a s kartou i ušetříme spoustu peněz na doplatky.Jinou lekarnu uz nenavstevuji nez Maxe
Ivana Å pačková  | 27/12/20  19:44:05 | Hodnocení obchodu :
Na eshopu DR.MAX využíváme já i má rodina všech výhod. Díky členské kartě máme slevy na léky a vitamínových doplňky.Za dopravu ušetřené zasláním na místní pobočku DR.MAX.kde si ji v brzkém dodání vyzvedne me. Doporučuji !!!
Jan Vosyka  | 23/11/20  17:14:21 | Hodnocení obchodu :
Lékárna která nabízí dostupný Lékařský sortiment .Dobre ceny i přístup k zákazníkům . Doporučuji tuto lékárnu . Rad navštěvuji když potřebuji prášky ,krémy a jiné zboží které pomůže a prospěje mému zdraví.
Marie Nováková  | 22/11/20  09:51:04 | Hodnocení obchodu :
skvělý obchod, umí dobře poradit, vělký výběr, akční položky, rychlé jednání, dobrá spolupráce, skvělá komunukace, rychlé jednání, jedna z nejlepších lékáren, dobré ceny a akce skvělý eshop, dobře přehledný
EliÅ¡ka Milotinska  | 18/11/20  00:41:36 | Hodnocení obchodu :
Moje oblíbená lékárna V nabídce člověk najde kompletně vše co potřebujete z lékárny. Výhodné nabídky, časté a výhodné akce na více produktu. Cenově dostupné pro každého a osobní odběr možný v každé lékárně, které jsou snad všude.
Romana Mattesová  | 17/11/20  21:17:45 | Hodnocení obchodu :
Nej lékárna, super slevy, zákaznická karta plná výhod, jak kamenný obchod tak e schop dokonalý, v obchodě personál ochotný a profesionální. Velký výběr produktů pro zdraví i krásu. Slevové akce ,výhodná balení a přehledné menu
Jiří Linhart  | 07/11/20  06:47:32 | Hodnocení obchodu :
Moje lékárna! Jinam nechodím, protože zde dostanu co potřebuji. Doporučuji všem přátelům a známým. Vyhovují mě pochopitelně zvláště slevy a výhody. Lékáren DRMAX jsou ve všech městech dobře dostupné s příznivou provozní dobou
Martin FranÄ›k  | 07/11/20  03:16:21 | Hodnocení obchodu :
S Dr. Maxem jsem maximalne spokojen.uplne vse maji pekne na ocich co potrebuji a daji mi vzdy slevu. Na recept mi hnedka daji leky vse vysvetli a dystak vysvetli rizika, ktere by mohly nastat. Jsou opravdu super. Poradi mi se vsim a jsou vlidni. Maji pestrou nabidku i pro mazlicky.
VÄ›ra Reňáková  | 05/11/20  10:21:35 | Hodnocení obchodu :
Ráda jsem uvítala, že nemusím do lékárny, vybrala jsem si z pohodlí domova a vitamíny mi přišli na danou adresu, široký výběr co jsem potřebovala a i pro mého pejska a kocourka. Jsem velice spokojená.
Barbora PanuÅ¡ková  | 04/11/20  21:49:52 | Hodnocení obchodu :
Výborná lékárna, strašně milí lidi, vždy když přijdu tak pořadí, pomůžou, nabídnou levnější produkty. Nikdy jsem si nemohla stěžovat ani v nejmenším. Skvělí slevy. Výborná dostupnost léků a masticek.
Tatiana Procházková  | 28/10/20  08:41:09 | Hodnocení obchodu :
Super lidi tam pracují,příjemný přístup,dobré ceny,dobra dostupnost,více míst k výběru,vždy poradí,doporučí přípravky,nakombynuji možnou léčbu.možnost vyberu na E-schopu.Rychlé doručení,Hodně přepážek Nemusím dlouho čekat
Dasa Antosova  | 03/09/20  16:07:50 | Hodnocení obchodu :
Dobře se mi nakupuje jsem velmi spokojena sem snima moc spokojená velice mě těší že tam nakupuje moc rada nadále využiji jejich služby sou levne a mam odnih kartu ze kterou nakupuji zabody hodně poradej sou
Libor hanyáš  | 03/09/20  10:17:06 | Hodnocení obchodu :
Nízké .doplatky na lécích,které mi předepisuje doktor.Domluva o nižší ceně. Pobočky mají rozmístěny po celé republice. Online reservace a příprava léků. Výborná komunikace a rady při obtížích. Léky i bez doplatku
Zuzanna Wolniaczyk  | 31/08/20  07:07:59 | Hodnocení obchodu :
Super lekarné. Mam rada asi jedna z dobrý mist, kde možna koupit neco levniho nebo v akcie. Extra obsluha je to moc bezva. Zamestnavankinie snaži se, a pritachuji novinkami a kcema. Je to dobri misto, kde možna se zadržit autem.
Monika Zitnikova  | 05/08/20  12:01:13 | Hodnocení obchodu :
Dobry den ,s lekarnou jsem moc spokojena ,zaměstnanci prijemni ochotni ,kdyz neni lek odvolavaji jine lekarny jestly oni maji k disposici skvele akce ..nemam zadne negativni nazory naopak jsem s ni moc spokojena vřele doporucuji
Dana Horakova  | 07/07/20  13:18:02 | Hodnocení obchodu :
Výhoda tohoto obchodu je, že má dosti poboček, ušetříte za objednané zboží vyzvednutím v prodejně. Velký výběr zboží, včetně akce. Otevírací doba je vstřícná pro zákazníky. WWW stránky tohoto obchodu jsou rovněž uživatelsky přátelské. Doporučuji zde nakupovat.
Alice Červenková  | 14/05/20  17:58:42 | Hodnocení obchodu :
dr. Max je síť lékáren, kam chodím nejraději a nejčastěji. Mají spoustu akcí a slev. Také vybavenost provozovny a ochota personálu je na vysoké úrovni. Pokud požadovaný lék nemají na prodejně, jsou ochotni jej objednat.
Dragan Antonić  | 14/05/20  10:35:27 | Hodnocení obchodu :
Skvělá lékárna, personál milý, vřelý a hlavně trpělivý. Rádi vám pomůžou, když si nevíte rady, jaká značka je nejlepší. Skoro v žádné jiné lékárně nenajdu, tak levné zboží, které je velmi kvalitní.
Ivan Å imčík  | 11/05/20  11:49:50 | Hodnocení obchodu :
Mám velmi dobré zkušenosti s touto lékárnou. Nedávno jsem sháněl tak nedostatkové zboží jako je rouška a v této lékárně jsem koupil hned dvé roušky. Také lze platit výherní kartou takže bezhotovostním převodem.
Soňa  | 05/05/20  10:48:28 | Hodnocení obchodu :
Dobrý obchod v klidu doma vyberu a nechám si zdarma poslat do blízké lékárny. Možnost poznat výrobky, které lékárna prodává, včetně návodů na použití . Rychlá reakce obchodu, zaslány zprávy ohledně přijetí objednávky, expedice a uložení v obchodu . Velmi doporučuji.
Kristýna  | 04/05/20  04:55:46 | Hodnocení obchodu :
Velký výběr zboží za rozumné ceny. Rychlé dodání objednaného zboží. Možnost objednání zboží na pobočky. Možnost platit kartami benefit. Dlouhá otevírací doba v kamenných pobočkách. Možnost kombinovat i s kartou výhod.
Alena Dohnalová  | 04/05/20  06:59:54 | Hodnocení obchodu :
Nejlepší lékárna, můžu jenom doporučit Skvělé ceny, jsem velmi spokojená Báječná obsluha Dobrá otevírací doba Super nabídky, nejlepší letákové akce Neznám lepší lékárnu
Hynek Kadlec  | 30/04/20  02:01:29 | Hodnocení obchodu :
Super nabidka velka,co jineho dodavat. spokojen 100%. maji vse,co potrebuji. rychle jednani doporucuji vsem
Veronika Gombošova  | 18/04/20  06:52:24 | Hodnocení obchodu :
vždy jsme.velmi spokojená příjemné paní prodavačky vždy ochotně a rádi poradí jak mne tak pro mě.deti a prarodiče chodíme jen do této lékárny naše nejoblíbenější vždy pomůže když je člověku nejhůř super obchod
Christine Meleňová  | 09/04/20  19:07:23 | Hodnocení obchodu :
Lékárna Dr.Max je příjemná a určitě vyhovující ve vsech ohledech pro jakehokoli zákazníka ,který ma možnost si vybrat z velkého výběru od léků az po dětské zboží za přijatelné ceny i s výhodami v případě ze se zaregistruje do klubu .
Kamila Eisová  | 10/04/20  23:39:01 | Hodnocení obchodu :
Vždy maji nějakou slevu na léky, díky kartě od nich, vždy dobře poradí a berou stravenky. Jsem spokojená, navštěvuji dle potřeby, maji i eshop a otevírací doba vyhovuje. Líbí se mi, že je i více prodejen ve městě.
Vošahlíková Helena  | 09/04/20  10:07:06 | Hodnocení obchodu :
S lékárnami Dr.Max jsem maximálně spokojená. Nízké doplatky na léky na recept, široký sortiment léků i ostatních produktů - kosmetiku, doplňky stravy, potřeby pro novorozence, rychlé doručení při objednávkách z e-shopu. Zajímavé akční nabídky. Doporučuji.
Hana NovÁkovÁ  | 03/04/20  15:42:09 | Hodnocení obchodu :
Nakupuji jenom v lékarně dr.Max a jsem velice spokojená.Jak cenově,ochotou,prostě OK Buď nakupuji v lékárně,nebo přes e-shop.cz.Jen zatím nevím,jak používat cashback,ale snad se i toto naučím a budu moci vydělávat více.
Olga Bublikova  | 03/04/20  20:52:13 | Hodnocení obchodu :
Mily a ochotny personal a vzdycky zaujimave akcie. V současné době delší doba doručení, ale jinak dobré. Neplatím poštovné a je to pohodlné. Zboží, které není v lékárně si muzu objednat přes e shop.
Michaela Kašparová  | 03/04/20  12:36:29 | Hodnocení obchodu :
Dobrý den chodím pravidelně do lékárny a jsem spokojená z přístupem lékárníků a i mohu říci že nikdy se mi nestalo že by nebyli nepříjemný a mohu jen doporučit je tam volný prodej i na recepty.Spokojena
andrea horanská  | 27/03/20  19:52:49 | Hodnocení obchodu :
Někdy opravdu bohužel trochu delší čekací doba na dodání balíčku. Jinak jsem velmi spokojená se sortimentem, který má lékárna Dr.Max ve své nabídce. Některé věci s výraznou slevou, která je velmi příjemná.
ivo vlasatý  | 19/03/20  06:49:45 | Hodnocení obchodu :
vše ok již jsem nakupoval několikrát s odběrem v lékárně cenu jsem si předem zjišťoval a patřila k těm nejnižším a s kombinací možnosti odběru zdarma v lékárnách,kterých je po celé naší republice velké množství je to výhodný nákup
LIBUŠE ŠTEFFKOVÁ  | 18/03/20  01:16:03 | Hodnocení obchodu :
super služby ochotně mě obslouží a vždy poradí s výběrem volně dostupných léčiv skvělé ceny příjemný a vstřícný personál doporučuji příjemné prostředí velký výběr produktů
Jana Brzobohata  | 12/03/20  10:03:05 | Hodnocení obchodu :
Super lékárna. Ráda vni nakupuji jak v obchodech, tak i přes internet. Super ceny a akce, když vlastníte věrnostní kartu. V obchodech se dá platit hotově, kartou nebo poukázkami. Za mě určitě pět hvezdicek
Róbert Škoda  | 23/02/20  17:18:16 | Hodnocení obchodu :
Spokojenost. Cena i doprava. Doprava zdarma i při nižších částkách, to se jen tak nevidí. Zatím dr. Max nesklamal. Doufám, že to bude tak i nadále. A taky skvělá pohodlná apka. Škoda jen, že v některých lékárnách neprijimaji karty diners club.
Miloš Svoboda  | 16/02/20  04:07:30 | Hodnocení obchodu :
S Drmax.cz mám velmi dobré zkušenosti. Jejich pracovníci jsou hodně vstřícní.Produkt který nemají skladem vám ochotně vyhledají ve svém serveru a pokud si to ýádáte nacgají dopravit na nejbližší pobočku kde si ho můžete vyzvednout. Jako za mě top
Alena Vávrová  | 13/02/20  07:16:11 | Hodnocení obchodu :
Můžu si v klidu projít sortiment,porovnat ceny. Velice ochotný personál,dobrá dostupnost, Blízko bydliště Ochotný personál, mající přehled,Lékárna Dr Max je mou srdeční záležitostí ☺️nebudu blahořečit , to musí každý vyskoušet a poznat 100% službu!
Helena Pokorná  | 07/02/20  20:33:57 | Hodnocení obchodu :
V lékárně Dr. Max nakupuji několikrát měsíčně,protože ji mám nejblíže a vždy mi dobře a kvalifikovaně poradí.Taktéž se mi líbí jejich akce např., 3 za cenu 2 apod. a také další akční nabídky z jejich letáku a také nízké doplatky na léky jsou super.
Natálie Horňáková  | 04/02/20  15:36:10 | Hodnocení obchodu :
Dobrý den přeji, Tuto lékárnu Dr. max hodnotím jako jednu z nejlepších.Tato lékárna vždy pomůže , když je potřebná. Dr. Max má velmi široký výběr léku, potřeb, atd. Zaměstnanci v Praze jsou vždy příjemní jsou ochotni vždy pomoci.
 | 20/01/20  22:00:56 | Hodnocení obchodu :
Nejlepší lékárna. Lidský přístup a většina léků je skladem. Lekarnice vždy dobře poradily. Občas větší fronty ale nic hrozného. Mají možnost online objednávek. Cash Back nevyzkousen. Vřele doporučuji tento obchod.
Zuzana Martinková  | 11/01/20  03:05:39 | Hodnocení obchodu :
S lekárnou DR. Max jsem celkově spokojena. Když něco nemají zrovna, objednají a este ten den nebo nejdéle druhý den ráno vždy zboží přišlo. Na on-line shopu je to též za mne obrovská spokojenost :) Nemohu vytknout nic:)
Renata Hönigová  | 12/01/20  01:47:54 | Hodnocení obchodu :
S tímto obchodem jsem velmi spokojená, objednávám i na eshopu, vše je rychlé, dobře zabalené, výborná komunikace, vstřícné jednání. S výrobky jsem také velice spokojená a dá se říci, že jsem stálou zákaznicí. Určitě bych doporučila známým, rodině i přátelům.
Jan Lukeš  | 21/12/19  09:37:46 | Hodnocení obchodu :
V lékárnách Dr. Max jsou vždy výhodnější ceny léků a potravinových doplňků, než v jiných lékárnách. Využívám slev a rád nakupuji v lékárně Dr. Max také výhodné akční balíčky a při slevových akcích například na Paralen 500.
Roman Novák  | 19/12/19  18:16:40 | Hodnocení obchodu :
Super s tímto obchodem jsem spokojený vždy mají to co hledám a nemůžu si na něj stěžovat pracovníci v něm mi dokáží vždy vyhovět a nebojím se toho že by mě tento obchod někdy zklamal zároveň doufám že prodejny tohoto obchodu se co nejdříve rozšíří
Martina Krekáčová  | 27/11/19  12:31:35 | Hodnocení obchodu :
Je to jedna z mála lékáren ,které navštěvuji .Lékárna má super věrnostní program ,při každém nákupu dostanu slevu,což je fajn. Personál je profesionální,vždy mi poradí a doporučí tu nejlepší léčbu.Užívám léky dlouhodobě a zde nic nedoplácím.
Veronika Stefkova  | 23/11/19  12:27:32 | Hodnocení obchodu :
VELICE PRIJEMNE NAKUPOVANI V BLYZKOSTI DOMOVA ZA PRIJEMNE CENY A VELICE PRIJEMNY PERSONAL ZA MNE JE TATO LEKARNA NA MISTE CISLO JEDNA .VZDY PORADIPOMOHOU A MAJI SUPER VERNOSTNI PROGRAM PRO SE KLIENTY
Jiřina Kaplanová  | 19/11/19  14:45:55 | Hodnocení obchodu :
Lékárna dr. Max je podle mého názoru nejlepší lékárna u nás v Havířově. Vždycky rádi a ochotně poradí, vždycky tam najdu to co hledám, at už se jedná o léky nebo kosmetiku. Objednávala jsem i on line přes internet a byla jsem spokojena
Milan Rubek  | 18/11/19  12:57:36 | Hodnocení obchodu :
Hodnocení na dr.max : Vždy jsem spokojen, rychlost, super obsluha, vstřístnost. Dobré ceny. Je to skvělé Doporučuji tento obchod všem. Nejvíc se mi líbí, že lze objednávat i přes internet a vybrat si vhodnou lékarnu pro vyzvednutí zboží.
Julie Komárková  | 09/11/19  14:45:59 | Hodnocení obchodu :
Dr. Max nejlepší Lékarna co znám :) a hlavně nejlepší je to že když jdete na předpis léků zaplatíte jen půlku což je úplná bomba :) nikdy nikde jinde nebudu kupovat léky než v lékárně dr. Max. Lékárníci jsou ochotný a ještě poradí no prostě pecka :)
Věra Elekešová  | 06/11/19  18:57:23 | Hodnocení obchodu :
Byla jsem velice spokojená s obsluhou i řešením pro běžný nákup léků a výdej léků na předpis.Jsou zde dobré ceny léků.Slevy neebo různé akce na léky. Vlídné a čisté prostředí. Milí a ochotní prodavači.
Petra Gosiková  | 22/10/19  19:52:22 | Hodnocení obchodu :
dobrá lékárna jen trošku dražší než jiné lékárny... A pár věcí tam nemají nebo vůbec nevedou takže nic moc raději chodím jinam.
Martin Adam  | 16/10/19  09:57:54 | Hodnocení obchodu :
Výborný prodejní řetězec, nemůžu si na nic stěžovat. Příjemná péče v prodejně, se vším mi poradili. Všem doporučuji navštívit tuto prodejnu. Příjemné ceny pro zákazníky. Ze všeho nejvíc se mi líbila diskrétnost.
Petr Mesárož  | 06/10/19  04:07:42 | Hodnocení obchodu :
Dr.max skvělá lékárna ze skvělými cenami..příjemný kolektiv zaměstnanců..a nedam tam miliony za léky je vše úžasně levné..hlavně super pro staré seniory kteří sotva maj na léky děkujeme za vaši ochotu a pomoc méně..bohatym
barbora stepankova  | 23/08/19  16:34:00 | Hodnocení obchodu :
ja osobne mohu z cistym srdcem rici,ze po vyzkouseni a navsteve nekolika dalsich lekarenskych lrodejen,tak DR.MAX je dle meho nazoru ta nejlepsi,at se to tyka po strance vyberu leciva,nebo po strance cenove,musim pochvalit i velice prijemny personal ktery byl velmi ochotny a umel poradit.za me davam ZA JEDNA!!
Veronika Řežábková  | 18/08/19  19:50:18 | Hodnocení obchodu :
Nejlepší lékárna, do jiné už ani nechodím. Mohu jen doporučit, mají hromadu léků bez doplatku nebo doplatek minimální za pár korun a akce i slevy na kartu. U žádné jiné lékárny to nemají. Veliká spokojenost
Jana Jurcikova  | 08/08/19  10:05:30 | Hodnocení obchodu :
Stouto lékárnou jsem moc spokojená. Jsou obetavi a dobře poradí. Ráda chodím do této lékárny. Vždy mají co potřebuji. Nikdy jsem se nesetkala s tím že by byli ne ochotni ba naopak. Za mě určitě pět hvězd.
Jirka Hampl  | 02/07/19  14:21:15 | Hodnocení obchodu :
Zde nakupuji léky, na mé nemoci mají veliký sortiment a se zákaznickou kartou i příznivé ceny. Pěkné prostředí. Znalí personál, ochotní ke každému zákazníkovy. Myslím si že je to dobrá volba lékáren v ČR.
Ludmila Mikšová  | 29/06/19  16:10:15 | Hodnocení obchodu :
Dobrý den, tato lékárna je vyhovující ve všech směrech.Zamestnanci vše vysvětlí a rádi poradi,i ceny jsou vyhovujici,jen by mohly být některé léky levnější,hlavně pro děti i důchodce.Jinak jsem velmi spokojená.
Roman Chmela  | 20/06/19  11:32:15 | Hodnocení obchodu :
Levná lékárna mam ji o hodně radši ne bennu lekarnu , maji tam všE co potřebujete sehnat a když náhodou ne , máte možnost nechat si to doobednat s rychlým dodanim a jsou tam strašně ochotní,laskavý jsem s nema velmi spokojená.
Jan Lariš  | 19/05/19  17:42:56 | Hodnocení obchodu :
vždycky spokojenost, kvalita služeb, ochota poradit, možnost odběru přímo na místě, přijatelné ceny, akce, dostupnost prodejen v každém městě kvalitně poradí s každým problémem a doporučí to nejlepší řešení
Aneta Tomkova  | 21/05/19  20:38:37 | Hodnocení obchodu :
Dr max sem velice spokojená vždy sou ceny velmi levné kvalitní informace a dost velký výběr s vyrobkami a i obchodě dobře zacházení jsou ráda že Dr Maxx exustuje muži si stezovat ceny super výběr kvalitni
Jiří Hanák  | 17/05/19  21:09:56 | Hodnocení obchodu :
Dr.MAX je dobrý obchod, nakupuji v něm přímo v prodejnách. Tak i on line. Nákupy jsem si nechal poslat na prodejnu, kde již byly připraveny. Také léky na předpis zde kupuji a výhodně neboť až 50% doplatku mě Dr. MAX vrací! Všem doporučuji!
deis.y  | 17/05/19  20:28:44 | Hodnocení obchodu :
Objednané zboží je rychle dostupné - doba dodání je 1-3 dny, možnost si vybrat z mnoha odběrných míst po celé české republice. Možnost si vybrat z mnoha akčních výrobků Dobrá otevírací doba odběrných míst není problém s parkováním
 | 18/05/19  10:41:32 | Hodnocení obchodu :
S Dr.Max mám jen samé dobré zkušenosti. Personál milý, snaží se vždycky poradit a pomoci jak nejlépe umí. Ceny jsou příjemné. Nákup přes online obchod s možností vyzvednutí na prodejně je za mě velké plus. Mohu jenom doporučit :)!
Dana Svatoňová  | 18/05/19  14:09:55 | Hodnocení obchodu :
S touto lékárnou jsem velmi spokojena.Mají celkem přijatelné ceny v další řadě mají spoustu dobrých nabídek v akcích.Mimo jiné mně vždy s ochotou poradí a pomohou vybrat pro mě ten nejvíce vyhovující produkt
Josef Střihavka  | 18/05/19  14:58:36 | Hodnocení obchodu :
Dobrá lékárna - doporučuji všem. Mají výborné slevy, různé akce, ve kterých vždycky něco výhodně nakoupím. Když něco zrovna není, je možné si to objednat a druhý den si to jdu vyzvednout. Lékárníci dokáží i poradit; jsou ochotní.
Václav Tesner  | 18/05/19  15:49:39 | Hodnocení obchodu :
Jsem velmi spokojen. Chodím tam už několik let. Mám i jejich zákaznickou kartu. Je to seriózní lékárna.
Věra herleova  | 17/05/19  19:52:52 | Hodnocení obchodu :
dobra lekarna siroky vyber leku bez doplatku a volny prodej za prijatelne ceny slusny a kvalifikovany personal ma dost pobocek po cele ceske republice mam snimy dobrou skusenost dobra je i pracovni doba nemohu si na ne zatim stezovat a doufam ze to bude i tak nadale
Monika Šulová  | 17/05/19  18:42:36 | Hodnocení obchodu :
Při Dr. Max zákaznické kartě nejlevnější ceny ze všech lékáren ve městě. Skvělá dostupnost zboží, co není ve stálém sortimentu, není problém doobjednat a co je již v ten den vyprodáno, personál zjistí, jestli zboží není dostupné ještě na jiné pobočce. .
Jindřich Veselý  | 15/05/19  23:45:16 | Hodnocení obchodu :
pokud jde člověk do lékárny není mu dvakrát fajn a tak i vlídné slovo a úsměv obsluhujícího personálu je lék zdarma který někdy stačí ku zlepšení nálady. Byl jsem v kamenném obchodě a byl jsem po všech stránkách naprosto spokojen. vřele doporučuji.
Kamila Dianova  | 03/05/19  10:07:07 | Hodnocení obchodu :
Jsem vždy spokojená s výběrem vhodného zboží a služeb, vždy koupím něco navíc .Mají různé slevy kde si vyberu zboží.Jsou vstřícný s výběrem vždy pomohou a vysvětlí,poradí jaké zboží je vhodné na určitý druh nemoci.
Stanislava Krpatová  | 13/05/19  08:18:16 | Hodnocení obchodu :
e shop má často problém s vyhledáváním Ani po telefonátu se nepodařilo zásilku zkompletovat a byla vybavena 2x jsou tam produkty které na prodejně nenajdete akční slevy, možnost doručení domů nebo vyzvednutí na prodejně
Radek Bartoš  | 26/04/19  19:39:41 | Hodnocení obchodu :
Poprvé jsem nakupoval léky přes e-shop a vše bylo v naprostém pořádku. Možná jen delší dodací lhůta než jsem předpokládal. Cca 1 týden. Ale bez poštovného s vyzvednutím v lékárně v daném městě, takže spokojenost.
Darina Čechurová  | 26/04/19  10:44:26 | Hodnocení obchodu :
Objednávám si pravidelně produkty z této lékárny a se službami jsem velice spokojená. Dodání je většinou do druhého dne, v lékárně je možnost platit kartou, i kartičkou Edenred, což se mi velice hodí. Jen ta dál.
Jiří Matteoni  | 26/04/19  09:23:32 | Hodnocení obchodu :
S touto lékárnou jsem nadmíru spokojen,chodím zde už delší dobu a vždy dostanu co potřebuji. Je zde příjemný personál a umí dobře poradit.Prostředí je píjemné a útulné.Vtéto lékarně jsou pravidelné akce a výhody na různé zboží.
Stanislava Kolářová  | 25/04/19  19:40:13 | Hodnocení obchodu :
Velice přehledný eshop, velký výběr, rozsáhlá nabídka, nízké ceny, kvalitní výrobky, rychlé dodání
Monika Bezoušková  | 25/04/19  19:43:58 | Hodnocení obchodu :
Naprostá spokojenost. Rychlé vyřízení objednávky, zboří připraveno během 3 dnů k vyzvednutí na vyané prodejně, takže bez jakýchkoliv poplatků za poštovné..Nákup z pohodlí domova. V e-shopu Dr. max výhodnější cena než v jiných obchodech.
Pavla  | 25/04/19  19:35:17 | Hodnocení obchodu :
Drmax.cz má přehledné webové stránky, široký sortiment léků, kosmetiky, doplňky stravy i sortiment pro zvířata. Ceny jsou celkem přijatelné, lze využít akce, "Kartu výhod", poštovné je zdarma až při nákupu nad 999 Kč. Na stránkách je i poradna.
Marcela Komorková  | 25/04/19  19:22:31 | Hodnocení obchodu :
Super slevy, vyhodne slevy, prijemny nakup, dobre ceny, prijemny personal ktery poradi s vyberem zbozi, slevova a klubova karta, pravidelny letak ve schrance na zbozi v akci, vyhovujici lokalita obchodu v dosahu meho bydliste
Dobromila Petrasová  | 27/04/19  11:27:55 | Hodnocení obchodu :
Celý sortiment je vždy dostupný, ceny odpovídají kvalitě, objednávka je vyřízená vždy včas a objednané zboží si mohu nejdéle do pěti dnů vyzvednout přímo v kamenné lékárně. Nikdy nevznikl jakýkoli problém.
Vlastimil Vyskočil  | 28/04/19  12:00:13 | Hodnocení obchodu :
Doporučuji tento e-shop. Bohatý výběr léčiv a potravinových doplňků. Zajímavé jsou nabídky akcí 2+1 zdarna nebo nabídka 1+1 zdarma. Výhoddou je i platba kartou a také možnost zaslání zboží na předem vybranou lékárnu. Celková spokojenost s obchodem.
Ludmila Vovrová  | 13/04/19  21:58:59 | Hodnocení obchodu :
Objednávám vitamíny a různé doplňky pro děti a spokojenost velká .Je velký výběr v sortimentu a ceny jsou příznivé. Obchod doporučuji . Nechávám si vše posílat do nejbližší lékárny a ušetřím za poštovné .
Marie Červená  | 14/04/19  21:04:09 | Hodnocení obchodu :
Objednávala jsem si několikrát zboží, které bylo pokaždé dodáno v krátké dodací lhůtě. Zboží bylo v dobré kvalitě a souhlasilo se zbožím, které jsem uvedla do objednávky. S obchodem jsem maximálně spokojená a proto si budu i nadále objednávat.
Petra Smetanová  | 15/04/19  06:45:05 | Hodnocení obchodu :
Výborný obchod se širokou nabídkou, dobrými cenami a věrnostními slevami. Možnost vyzvednutí zboží v nejbližší lékárně s příjemným personálem. Zatím jsem byla vždy spokojena. ********************************************************
anna crlova  | 13/04/19  20:33:19 | Hodnocení obchodu :
S lékárnou Dr. Max jsem velmi spokojená. Využívám jejich kartu. Chodí mi oznameni o různých slevách a akcích. Vetsinou nakupují ve své oblíbené lékárně v Ostravě na Horymirove ulici. Prodavačky jsou příjemné. Líbila se mi akce ke dni diabetu.
Pavla Klapková  | 13/04/19  20:11:42 | Hodnocení obchodu :
Dobré akční nabídky, rychlost doručení do lékáren Dr. Max rychlá, líbí se mi, že doručení do Dr.Max je zdarma, to je za mě asi největší plus nákupů v Dr. Maxovi. Webové stránky jsou přehledné a také se mi líbí slevy, které mohu čerpat díky kartě Dr. Max.
Gerda Gletnikova  | 13/04/19  20:11:06 | Hodnocení obchodu :
velká spokojenost s výběrem léků a vitamínů blízká lékárna, a levnější nežli jiná lékárna v našem městě, přijatelné akce které využívám a nakupuji vždy poradí a doporučí příjemný personál slevy 50 procent na doplatek na recept
Vladislav Machálek  | 14/04/19  07:51:48 | Hodnocení obchodu :
Již dlouhou dobu využívám lékárny Dr.Max a to jak na volný prodej, tak i na vyzvednutí léků na recept. Ve všech lékárnách, které jsem navštívil byla vždy výborná komunikace, vždy mi dobře poradili. Lékárny Dr. Max prodávají kvalitní léky a doplňky za příjemné ceny.
Lenka Koucká  | 13/04/19  19:06:15 | Hodnocení obchodu :
velmi solidní lékárna , před operací jsme potřebovala velké balení Wobenzym a jejich cena byla naprosto bezkonkurenční , navíc je výhoda objednání a vyzvednutí v kamenné lékárně , které jsou prakticky v každém městě
Marie Urbánková  | 13/04/19  19:07:28 | Hodnocení obchodu :
V dr Maxu vyzvedávám léky a kupuji různé jiné výrobky. Personál obchodu je velmi příjemný. Když něco není na skladu tak to objedná. Dodání netrvá ani celý den.Další výhoda je, že lékárna je blízko mého bydliště.
Martin Skala  | 13/04/19  19:38:04 | Hodnocení obchodu :
Výborná lékárna, kde vždy dobře nakoupím díky své věrnostní kartě, protože mám spoustu slev. Lékárny jsou dostupné ve všech krajích a městech v celé republice a mají velmi příjemný personál, který dokáže vždy dobře poradit
Jiří Kopecký  | 13/04/19  19:51:09 | Hodnocení obchodu :
je to super skvělé nic bych neměnil s pozdravem Kopecký
Iva Vnuková  | 08/04/19  14:37:10 | Hodnocení obchodu :
Vždy mi dobře poradí a sou příjemny. Mají velký výběr produktů a dobré akce pro zákazníky nejen pro majitele slevové karty ale i pro ty co ji nemají. Je to lékárna kam se ráda vracím. Všem moc doporučuji.
 

Napsat novou recenzi a získat odměnu

ZÍSKEJ 2,50% CASHCOINS Orsay
visit register click