ZÍSKEJ Až 100,00 CASHCOINS Maxulen.cz

Deichmann.cz Hodnocení


Zde najdeš informace a hodnocení Deichmann.cz

Deichmann-módní obuv pro všechny věkové kategorie v dobré kvalitě za bezkonkurenční cenu

To je princip, díky kterému se skupina DEICHMANN vypracovala do pozice největšího maloobchodníka s obuví v Evropě. V roce 2015 prodala skupina DEICHMANN po celém světě přes 172 milionů párů obuvi. To je princip, Společnost DEICHMANN nabízí módní obuv též online, a to 24 hodin denně. Na stránkách www.deichmann.com mohou zájemci vyhledávat v široké nabídce sortimentu dámské, pánské, dětské a sportovní obuvi. Módní obuv a doplňky zákazníci objednávají s doručením zdarma. K online sortimentu patří vedle DEICHMANN obuvi a doplňků i speciální internetové nabídky.

Deichmann.cz Hodnocení

Jaroslava Kubíčková  | 20/05/19  19:08:22 | Hodnocení obchodu :
Dobrý den, je to docela jednoduché, boty, které jsem si vybrala nebyly v mé velikosti. Stačilo si objednat, v obchodě vyzkoušet a pak koupit. A ještě jsem dostala kupon na slevu. Všem doporučuji vyzkoušet
Miluše.. Strnadová..  | 23/05/19  02:58:16 | Hodnocení obchodu :
JSEM VELMI SPOKOJENÁ S ON-LINE OBCHODEM DEICHMANN.VYSOKÝ VÝBĚR ZBOŽÍ, KVALITNÍ A HLAVNĚ STOPROCENTNÌ SPOKOJENOST ZÁKAZNICKÉ SLUŽBY KTERÁ JE SPOLEHLIVÁ NEMÁM ŽÁDNÉ NÁMITKY. DOPORUČUJI, DÁVÁM PALEC NAHORU
Milada Skopalova  | 18/05/19  17:28:52 | Hodnocení obchodu :
Velky vyber damskych i panskych botu v ruznych velikostech a vzorech, zde si vyberete i v damske velikosti az po velikost 42 kde zeny ktere maji vetsi velikost nohy si zde vyberou a koupi hezke boty jak letni tak polobotky
Alena Plešková  | 17/05/19  18:52:52 | Hodnocení obchodu :
Internetový obchod - Deichmann.cz využívám , nejvíc se mi na něm líbí že mají poštovné zdarma a popřípadě se dají výrobky vrátit v kterémkoliv kamenném obchodě. Mají i SUPER AKCE a taky hromadu slev. Dají se tam nakoupit nejen boty, ale i kabelky nebo třeba i šátek.
Zdeňka Hlavatá  | 17/05/19  19:29:20 | Hodnocení obchodu :
Kvalitní zboží, dobrá cena a vždy super obsluha. Naprostá spokojenost.Pestrý výběr pro děti i dospělé. Nakupuje se mi dobře jak přes internet , tak v kamenných prodejnách. Vždy mi dobře poradí pokud je třeba.
Olinka  | 18/04/19  20:34:04 | Hodnocení obchodu :
Jsem velice spokojena z nakupováním v online obchodu a kmenovém.... Velký výběr kvalitně obuví a doplňků jak pro dospělé tak i pro děti.... Hezky přístup prodavačů vždy ti pořadí a vždy usmate docela často nakupují v danem obchodě a mužů jen doporučit
Alice Červenková  | 14/04/19  10:41:43 | Hodnocení obchodu :
Nákup u spol. Deichmann je vždy bez problémů. Velký výběr, příznivé ceny, možnost výměny zboží, doručeni až do domu, možnost vrácení na prodejně. Vždy spokojenost, menší problémy vždy rychle vyřešeny.
Alena Pilgerova  | 07/04/19  09:12:15 | Hodnocení obchodu :
Nedavno jsem si v obchode Deichman na Melniku zakoupila boty. Musim pochvalit prodavacky, kteremi ochotne pomohli vybrat vhodne boty-mam vysoky nart a proto problemys vyberem. Jsem velmi spokojena a boty si budu nadale kupovatjenom v Deichman Melnik.
Janka Mikulkova  | 23/03/19  02:21:58 | Hodnocení obchodu :
DEICHMANN.CZ je fakt vynikajúci a veľmi veľmi výborný a sirokansky výber tovaru ktorý je zárukou kvality a veľmi veľmi vysoká kvalita všetkého tovaru a záruka výborných cien pre ktoré sa oplatí obchod navštíviť.
Emilie Drápalová  | 22/03/19  15:04:02 | Hodnocení obchodu :
Velmi dobrý echop.Má velmi dobré recenze.Boty ,které si objednám,přijdou v pořádku.Součástí balíku je i účtenka a reklamní list.Pokud by boty neseděly, mohu je v kamenném obchodě vyměnit za jinou velikost nebo jiný typ.
Eva Pánková  | 22/03/19  15:27:29 | Hodnocení obchodu :
Kupuji zde boty pro syna, zlikvidoval jich dost a proto jsem začala mu kupovat boty zde. Vydrží mu o hodně více a je s nimi spokojený ať v zimě či v létě. Vybere si boty podle toho co se mu líbí a vždy mu padnou jak ulité. Doporučuji všem.
Hana Petrikova  | 22/03/19  17:04:12 | Hodnocení obchodu :
Velky vyber obuvi pro celou rodinu,nakupuji zde pravidelne a vzdy si vyberu,velmi dobre ceny,rychle dodani,temer vzdy do druheho dne,neplati se postovne,coz je take velike plus. Obchod mam velice rada.
Jana Pavelkova  | 22/03/19  14:24:39 | Hodnocení obchodu :
Kvalitní boty pro děti i dámy za rozumné ceny. Téměř Vzdy se dá vybrat. Pro děti hraji v televizi pohádky, což je pěkně zabavi než si vyberu. Vždy jsem měla štěstí na příjemnou obsluhu. A to je asi všechno.
Zuzanna Wolniaczyk  | 01/03/19  07:36:02 | Hodnocení obchodu :
Shop Deichman jeden z obchodów, KDE mužna nakoupit hesky viecy. Ceny jsou levne a boty, taški i inne viecy jsou v skvielih barvach. Quality a vybier możnosti jake oferuje Deichman je neuvieżitelny.
Romana Mlynářová  | 03/03/19  08:38:50 | Hodnocení obchodu :
E-shop Deichmann.cz, prezentuje přehledné stránky s bohatou nabídkou obuvního sortimentu pro děti, ženy i muže všech věkových kategorií, drůhů a velikostí. Nabídka je přehledná, objednání pohodlné, dodání rychlé.
Nikola Giňová  | 22/02/19  04:33:50 | Hodnocení obchodu :
SuperSuperSuper, nádherné moderní botičky se skvělým designem a opravdu dá se říct za lidové ceny, takže myslím že tento obchod je cenově dostupný opravdu snad každému kdo chce být v dnešní době in
Jana Blechová  | 04/02/19  14:17:01 | Hodnocení obchodu :
Je to dobrý obchod s obuví.Mají docela pěkný výběr, u nás v HK 2 obchody /jeden přímo v centru/. O velikost se nemusí nakupující bát - stačí si ji objednat a dodají ji. Přehledné uspořádání, ochotný personál .
Veronika Buršíková  | 10/01/19  19:52:59 | Hodnocení obchodu :
V deichmannu nakupuji dlouho. Vždy si tam vyberu. S kvalitou bot jsem vcelku spokojená. Nikdy jsě nemusela přistoupit k reklamaci nebo vrácení bot. 2x jsem tam již nakoupila boty pro syna a také spokojenost. Řekla bych, že cena odpovídá kvalitě.
Kateřina Pokorná  | 05/01/19  12:08:02 | Hodnocení obchodu :
Pohodlný nákup,sháněla jsem narychlo pár dní před Vánoci dárek a neměla jsem čas jet do obchodu,zkusila jsem přes eshop a spokojenost,zásilka dorazila včas.A ještě jsem měla dopravu zadarmo.Do Deichmanu chodím nakupovat,přes eshop jsem nakoupila poprvé a určitě ne naposled.
Bc.Jana Kudliková  | 02/01/19  20:39:43 | Hodnocení obchodu :
Nákup, včetně objednávky, vše proběhlo v pořádku a k mé spokojenosti. i dodání zboží bylo ok. jsem velmi spokojena s tímto obchodem.Doporučila bych a doporučuji tento obchod s obuví a kabelkami všem novým zákazníkům. Já budu stále nakupovat.
Lenka Koucká  | 02/01/19  16:50:26 | Hodnocení obchodu :
pro mně osobně jeden z mála obchodů kde koupím obuv i v mé nadměrné velikosti velké plus je hodně poboček po celé republice + e-shop stále nové kolekce moderní a pěkné obuvi příznivé ceny + záruka oprávněné reklamace nejsou problém
Zlatuše Havlíčková  | 02/01/19  14:26:14 | Hodnocení obchodu :
S tímto obchodem jsem velice spokojená včetně nákupu online. A to z důvodu přijatelných cen,široký výběr zboží,skvělá komunikace,dodání objednaného zboží,výměny nebo vracení objednaného zboží včetně vracení peněžní částky.Nemám co bych vytkla.Vřele doporučuji.
Karin Kováčová  | 02/01/19  14:18:19 | Hodnocení obchodu :
Super kvalita a za tu cenu, naprostá spokojenost... sedí i velikostně...navíc je tu velký výběr jak zboží, tak i velikostí... Botky přišli přesně takové, jaké byli na fotce (tzn. Krásné)
 | 10/12/18  22:45:12 | Hodnocení obchodu :
Velký výběr a dobrá kvalita. Nakupují boty v Deichmannu pro celou mou rodinu a naprostá spokojenost. Skvělý, usměvavý a ochotný personál který neváhá pomoct. Co se týče vráceni nebo výměny 100% ochota. Za mě nejlepší obchod z obuvi
Veronika Crlová  | 15/11/18  18:47:18 | Hodnocení obchodu :
Nabídku mají sice velmi zajímavou a musím říct, že i produkty mají pěkné a většinou u prodejny Deichman jdou sehnat všechny typy bot. Ale pro mě osobně, výrobky nejsou příliš kvalitní a také jsem měla několikrát problém s reklamací.
Marek Hošek  | 23/06/18  12:20:12 | Hodnocení obchodu :
S firmou i výběrem bot jsem velmi spokojený. Jejich zákaznická linka i personál v kamených prodejnách byl vždy maximálně ochotný a příjemný. Nákup v tomto obchodě velmi doporučuji najdete zde pohodlnou obuv a každý si vybere.
Simona Kotalova  | 07/06/18  13:13:42 | Hodnocení obchodu :
Obuv za rozumnou cenu. U tohoto prodejce byvaji občas i výhodné akce,maji zde i v nabídce pěknou,módní a slušívou obuv.je zde ipekna nabídka jiného sortimentu,jako třeba kabelky. Myslím,ze zde si každá rodina určité vybere obuv pro všechny členy rodiny
Kopretinka Bila  | 17/05/18  12:43:37 | Hodnocení obchodu :
Kamenný obchod, který také nabízí internetové služby (když zrovna nemají vaši velikost na prodejně). Reklamace vždy proběhla bez problémů, velký výběr dámské, pánské, ale i dětské obuvi. Spokojenost s otevírací dobou.
Patrik Paleček  | 22/05/18  16:25:27 | Hodnocení obchodu :
V obchodech Deichmann sem potkával velmi neochotné pracovníky,jinak co se týka cen jsou slušné (nejsou předražené).Já sám o sobě říkám že to ujde, vždy ve vaších obchodech hraje uklidňující hudba co je +.
Zděnek Beníšek  | 01/05/18  18:26:29 | Hodnocení obchodu :
Kvalitní a velmi příjemně se nosící obuv v přijatelných cenách. Velký sortiment a hlavně široká škála velikostí a to i ty hodně velké. Příjemná a ochotná obsluha, která se vším pomůže a poradí. Nutno je vyzdvihnout možnost bezproblémové reklamace.
Martina  | 24/04/18  16:52:42 | Hodnocení obchodu :
Obchod s obuví a doplňky v dosahu mého bydliště. Je super, že je otevřeno i během víkendu, můžu nakoupit kdykoliv. Boty sice nevydrží mnoho sezón, ale reklamace bývají vyřízené ihned, peníze dávají na ruku.
Tana Bronecka  | 22/02/18  19:13:29 | Hodnocení obchodu :
Opravdu maximální spokojenost s Deichmann.cz. Je to ten nejlepší online obchod ze všech. Stovky bot v nejrůznějších barvách a hlavně ve všech dostupných velikostech za příznivé ceny. Upřímně doporučuji všem milovnicím botiček jako jsem já.
Lenka Slezackova  | 19/02/18  08:42:13 | Hodnocení obchodu :
Navštívila jsem prodejnu v Boskovicích.Velmi mě překvapila ochota prodavaček a pěkně vystavené zboží.Nechyběly cenovky u každého zboží.Perfektně poskládané dle velikostí. Prodejna čistá udržovaná a moje velká spokojenost.
Markéta Konvalinková  | 08/01/18  08:20:03 | Hodnocení obchodu :
Pěkné boty v krámě když jsem si šla koupit paní prodavačky vůbec ochotné nebyly když se mi po měsíci boty rozpadli a to jsem je mela na sobě 4x tak s reklamaci tam mi ještě problém nakonec mi peníze nevrátili ale dali poukázku že si můžu koupit boty jiné.
Eva Šrámková  | 02/12/17  10:50:08 | Hodnocení obchodu :
Boty mi tam vydrží aspoň rok, to je nosím každý den.Vydrží i mojí rodině hodně dlouho, jsem naprosto spokojena, jak s cenou tak i s obsluhou.Jen by to chtělo zvětšít sortiment nebo kolikrát tam není co vybrat.
Michael Sovák  | 22/11/17  21:57:33 | Hodnocení obchodu :
Rychlá dodávka objednaného zboží, doprava zdarma, zboží odpovídá kvalitou i provedením nabídce, v případě reklamace jednoduché vyřízení. Zboží je za lepší cenu o proti jiným jiným nabídkám a je větší sortiment
Kateřina Doležalová  | 08/11/17  05:58:56 | Hodnocení obchodu :
Dobrý obchod s cenově dostupnou obuví. Příjemná obsluha, koutek pro děti. Obuv v rámci možností kvalitní, s reklamací občas problém. Pro mě osobně omezený sortiment v jednom stylu jaro, podzim. Se zimním výběrem spokojená.
Helena Jančoková  | 10/10/17  18:17:42 | Hodnocení obchodu :
Skvělé zboží za skvělou cenu. Kdykoliv nakoupím nejen pro sebe, ale pro celou rodinu. Super jsou akce, kdy je několik párů za příjemnou slevu. Pokud v obchodě nenajdete velikost, objednají tu vaši, tak člověk nemusí být zklamaný.
Lucie Hejnova  | 08/10/17  21:19:12 | Hodnocení obchodu :
skvělé ceny, dobrý obchod a také skvěle prodejci, které pomohou vybrat třeba boty, prostě supro spolehlivě nakoupit zboží za dobré ceny. rada tam chodím kupovat boty i batoh, vše pěkně sedí a hlavně vydrží, za ty ceny si myslím, že je ten obchod fajn.
 

Napsat novou recenzi a získat odměnu

ZÍSKEJ Až 3,50% CASHCOINS 4Home.cz
visit register click