Side-Banner

4Home.cz Hodnocení


Zde najdeš informace a hodnocení 4Home.cz

V 4home.cz naleznete naprosto vše pro plně vybavenou domácnost za skvělé ceny

Jsme specialisté pro váš dům, byt a zahradu, který přináší originální i praktické zboží pro každého. Vybírat můžete ze stylového bytového textilu, originálních bytových dekorací a doplňků, moderního vybavení kuchyně a jídelny i nepostradatelných pomocníků a techniky na zahradu či do dílny.

4Home.cz Hodnocení

Jana Horinkova  | 20/05/19  21:45:41 | Hodnocení obchodu :
Tento obchod doporučuji, již jsem v 4.Home jednou nakoupila a byla jsem spokojená. Nabízené zboží není předražené a dá se s čeho vybírat. Jak pro zahradu, tak také pro útulný domov, různé doplňky pro kuchyň.
Zuzana Polová  | 17/05/19  20:19:35 | Hodnocení obchodu :
Koupila jsem zde mop s postřikem a velká spokojenost. Lehká manipulace jak s doplněním nádobky, tak se samotným mopem. Hadřík určen na mop krásně drží i když je na suchý zip a lze prát v pračce. Co se týče samotného obchodu, tak za jedna. Rychlé dodání. Mohu jen doporučit.
Eliška Beneková  | 18/05/19  12:10:46 | Hodnocení obchodu :
Zatim jsem tam jeste nebyla nic nakupovat ale videla jsem uz par techto reklam na vyrobky z tohoto obchodu a myslim si ze urcite to neni nic spatneho a clovek tam sezene co potrebuje.Do budoucna mam v planu take neco zkusit si objednat.
Renata Slepčíková  | 26/05/19  23:57:30 | Hodnocení obchodu :
Se 4home jsem naprosto spokojena. Zbozi mi prislo neposkozene a behem dvou dnu. Jejich produkty jsou opravdu kvalitni a za dobre ceny. Tento obchod mohu doporucit. Jsem spokojena s produkty, cenamy, kvalitou i s jednanim se zakazniky.
Simona Kotalova  | 13/05/19  06:49:59 | Hodnocení obchodu :
Na stránkách 4home je velký výběr čehokoliv do domácnosti nebo pro dům za bezkonkurenční ceny.siroka skála pomůcek,typu tvaru a barev.naleznete zde i módní trendy a doplňky.rychlist dodání na vysoké úrovni.
Jan Čermak  | 26/04/19  18:51:21 | Hodnocení obchodu :
Dobrý výběr drobností pro domácnost za skvělé ceny. Dodací lhůty jsou rychlé , pokud je zboží na skladě. 4home je váš partner pro pomocníky v domácnosti ,ale i pro dekorace. Pro vyzdobení vašeho domova zde najdete spousta námětů a inspirací.
Ludmila Jaurys Kolmanová  | 28/04/19  12:15:02 | Hodnocení obchodu :
V podstatě nemám co napsat. Se vším jsem byla maximálně spokojená. Doma jsem si objednala, informace o dodání zboží mi přišla včas a zboží bylo dodáno ve stanoveném čase, Na Home objednávám častěji, Lída
Alena Doskočilová  | 15/04/19  07:36:12 | Hodnocení obchodu :
V obchodě 4Home.cz jsem si vybrala ze širokého sortimentu zboží za dobré ceny, dopravu mají od 1000 Kč zdarma a poskytují věrnostní program. Zboží přišlo brzy a objednávka byla v pořádku. Určitě budu nakupovat v tomto obchodě znovu.
Jan Koziel  | 15/04/19  16:58:32 | Hodnocení obchodu :
dobrý obchod všechno do domu a zahrady
Miroslav Prchlik  | 15/04/19  22:31:59 | Hodnocení obchodu :
Pavlína, Hronov 1 Nejlepší sluchátka, jaká jsem kdy měla Skvělý zvuk, design, úžasné pohodlí (ani po několikahodinovém poslouchání z nich nebolí uši) Skvělé jsou i na běhání Možná bych přivítala ještě více nástavců
Hana Hošková  | 13/04/19  20:37:50 | Hodnocení obchodu :
Spolehlivý, cenově dostupný obchod. Velký výběr . Zajímavá nabídka. Rychlé dodání. Výběr z několika možností platby a doručení. Zboží je kvalitní a odpovídá ceně. Koupila jsrm skleničky a příbory jako dárek, měly úspěch.
Václav Tesner  | 14/04/19  07:19:02 | Hodnocení obchodu :
Nenastal žádný problém. Snad jen větší sortiment. A pět řádků je moc. Pět řádků je zbytečně moc. Pět řádků je nesmysl. Pět řádků je nuda. Kdopak asi tak dlouhé hodnocení bude psát a jak je pak taková anketa objektivní?!
Vlastimil Vyskočil  | 14/04/19  10:43:59 | Hodnocení obchodu :
Internetový obchod s velkým výbětem zboží, přehlednými webovými stránkami, cenově velmi přijatelné položky. Výhodou je i zpětně získaný cashbeck, doručení i poštobní náklady. Maximální spokojenost s obchodem. Doporučení všem potenciálním nakupujícím.
Soňa Bendová  | 14/04/19  11:26:49 | Hodnocení obchodu :
Zajímavé věci, mnoho užitečných věcí, hezkých věci
Miroslava Bukvicová  | 23/03/19  14:54:10 | Hodnocení obchodu :
obchod 4Home má širokou nabídku produktů zboží a spolehlivé a rychlé dodání. Také komunikace je velice dobrá a se zbožím jsem naprosto spokojená,neb odpovídá zobrazení a popisu. Mohu doporučit..Nemá chybu. Má moji důvěru.
Jitka Hozová  | 24/03/19  06:30:39 | Hodnocení obchodu :
výborný obchod, vždy si vyberu co potřebuji, dodávají zboží včas v dobré kvalitě. Vždy pečlivě zabalené aby nedošlo k poškození při přepravě. Využívám ho již roky, nakupuji především prostěradla, ložní prádlo a kuchyńské potřeby. Vždy nejvyšší spokojenost.
Dana Matušincová  | 24/03/19  20:42:22 | Hodnocení obchodu :
Zboží bylo rychle dodáno, ale neodpovídalo popisu v e-shopu. Ložní povlečení nemá zapínání na zip jak bylo uvedeno, ale na knoflíky. Bylo mi sice nabídnuto zaplacení poštovného při vrácení zboží, ale podařilo se mi zboží prodat.
Jaromír Túma  | 22/03/19  15:04:00 | Hodnocení obchodu :
Objednané zboží vždy dorazilo v pořádku a včas. Jen můžeme jen svízelně ovlivnit výběr kurýrní či poštovní služby. Celkem spokojenost. Uvedené vlastnosti výrobků, nebo služeb odpovídají uvedenému standartu.
Milena Cervena  | 09/03/19  16:47:17 | Hodnocení obchodu :
prave jsem objednala sadu nerez hrncu.webove stranky obchodu 4 home jsou bezvadne prehledne.popis zbozi dopodrobna,skvele.uz se tesim na brzke dodani zbozi.obchod 4 home znam jiz dlouho a nikdy jsem nebyla zklamana.pestrost zajimaveho zbozi a take kvalitniho je vizitkou tohoto obchodu.
Jana Kralova  | 08/02/19  19:30:21 | Hodnocení obchodu :
V tomto obchodě nakupuji již jako pravidelný zákazník . Široký sortiment od domácích potřeb až po spotřebiče , velmi přijatelné ceny ,ještě lepší akční ceny. Při vcelku reálné výši objednávky poštovné zdarma. A bonusový system jako super bonus.
Barbora Smolíkvá  | 08/02/19  07:56:32 | Hodnocení obchodu :
Rychlé dodání, zboží super, zboží kvalitní a za super cenu.Cena příznivá, levnější než někde jindee. reklamace jsem zatím neřešila, takže nemohu posoudit. jedině doporučuji Skvělá komunikace Objednám znovu
Věra Reňáková  | 25/01/19  08:43:30 | Hodnocení obchodu :
Zboží kvalitní, rychlé dodání, výborné akce 1 + 1 nebo slevy, dopravné zdarma, široký výběr pro domácnost, oblečení, pro děti, zvířátka, prostě vše pod jednou střechou....nakupuji již spoustu let a mohu jedině doporučit
Richard Tydlitát  | 14/01/19  07:14:14 | Hodnocení obchodu :
Nakoupil jsem zde poprvé a jsem spokojený. Chrániče na matrace ve velikosti 100x200 za super cenu. Kvalita ceně také odpovídá. Rychlost odeslani zasilky taky super. Doručení Českou poštou bylo bez problémů. Ja mohu jen doporučit.
Ljuba Vrátná  | 02/01/19  17:10:31 | Hodnocení obchodu :
Super obchod s velkým výběrem kvalitního zboží, které je cenově dostupné a přístupné pro široký okruh zákazníků. Nabídka je ještě umocňována různými slevami, které obchod nabízí. Dodací lhůty jsou krátké a při využití "zásilkoven" i cenově zvýhodněné.
Lenka Štěpánková  | 02/01/19  16:56:45 | Hodnocení obchodu :
Výhodné ceny na akční zboží, ve srovnání s jinými e-shopy většinou nejlepší nabídka, dle mé zkušenosti vždy přišlo kvalitní zboží, velký výběr a přehledné stránky, dobrá a rychlá komunikace, rychlé odeslání.
Monika Sabóová  | 02/01/19  15:02:15 | Hodnocení obchodu :
Velmi kvalitní zboží, jsem nad míru spokojená
spokojený zákazník  | 02/01/19  14:30:36 | Hodnocení obchodu :
Na eshopu 4Home nakupuji pravidelně. Objednávky jsou rychle vyřízeny. Zboží je dodáno v pořádku a rychle. Cena zboží odpovídá jeho kvalitě. Líbí se mi možnost uhradit zboží až po vyzkoušení prostřednictvím společnosti TWISTO.
Marcela Mazačová  | 09/12/18  13:54:30 | Hodnocení obchodu :
Zboží zakoupené v tomto obchodě přijde vždy včas, ve výborné kvalitě. Tentokrát jsem objednala 5 výrobků a nemám jedinou výtku k zaslanému zboží Mohu tento obchod vřele doporučit, budu ho i nadále využívat.
Libuše Zechnerová  | 04/12/18  19:15:36 | Hodnocení obchodu :
Zboží přišlo velmi rychle,velmi dobře zabalené a i polštář do křesla na ledviny vypadá dobře. Protože to jsou dárky k vánocům, tak zatím nerozdelavam a čekám až přijde Ježíšek, tak snad bude vše ok.
Lenka Tichá  | 30/11/18  07:45:40 | Hodnocení obchodu :
Super obchod, se kterým bude Vaše domácnost jedinečná! Nejlepší nabídka ložního prádla vysoké kvality, spousta doplňků, jak do koupelny, tak i do obýváku. Dětský pokojík prokoukl a ani to moc nestálo.
Amalie Mleckova  | 18/11/18  15:07:49 | Hodnocení obchodu :
obchod se mi moc libi je moc prima kazda objednavka byla rychla a nikdy zadny problem dobre je ze muzu platit pres twisto kdy si objednam a za 14 dni platim vse vzdy hezke ceny jsou vynikajici zatim vzdy spokojenost na vse
Petra Procajlo  | 16/10/18  15:17:29 | Hodnocení obchodu :
Dobrý den, super nakupování, rychlé dodání zboží, dá se tento obchod hodnot jen a jen pozitivně... Určitě jsem zde neudělala pouze jeden jediný nákup... Doporučila jsem ho i svém kamarádkám znamym a i rodině.. :)
Nikola Horská  | 03/10/18  12:50:57 | Hodnocení obchodu :
4Home.cz je krásně zpracovaným e-shopem, kde nalezneme spoustu sekcí co se týče domácnosti. Každá správná hospodyňka, která chce mít ve svém domě či bytě útulno si přijde na to své. Dávám palec nahoru pro tuto stránku s věcmi do domácnosti.
Klara Fialova  | 02/10/18  16:29:03 | Hodnocení obchodu :
Jsem velice spokojen s zboží jsem vyzkoušíte a ihned koupila funguje úplne skvěle vrele doporučuji nabídla jsem je již i svým rodinným příslušníkům a též byly a jsou velice spokojeny pokud by jsme chtěli o pět je na ne obrátím.
Jana Blechová  | 28/10/18  07:06:10 | Hodnocení obchodu :
v TOMTO OBCHODĚ JSEM NAKOUPILA ROHOŽKU DO PŘEDSÍNĚ.CENA BYLA NEJLEPŠÍ ZE VŠECH OBCHODŮ /S TÍM ŽE V HK MAJÍ VÝDEJNU.JE TROCHU STRANOU CENTRA MIMO MHD ALE ZBOŽÍ BYLO DODÁNO VČAS, V POŘÁDKU A DOPRAVA ZDARMA VYVÁŽILA DELŠÍ CESTU DO VÝDEJNY.
Barbora Špidusová  | 15/11/18  14:43:19 | Hodnocení obchodu :
Obchod s velkým výběrem výrobků,kde si každý vybere.Mají velký výběr jak do domacnosti,tak dárky pro radost např.svíčky,ubrusy a hrníčky.Obchod mi vyhovuje především nízkými cenami. Rychlé dodání Doporučuji všem
Miroslava Komrsková  | 15/11/18  15:07:36 | Hodnocení obchodu :
Rozsáhlá nabídka zboží a komunikace s obchodem pružné a včasné informování o novinkách včetně zasílání aktuálních výhodných a doporučujících nabídek za přijatelné ceny s poměrně rozsáhlým sortimentem
Marcela Štollerová  | 15/11/18  15:58:16 | Hodnocení obchodu :
Na 4Home velmi ráda nakupuji.Jsou spolehliví,zboží kvalitní ,doprava je často zdarma a informace ohledně zboží je vždy uplná. Děkuji,že jste.Máte hezký web,přehledný. Určitě u 4Home opět nakoupím. Těším se na vánoční nabídku
Marie Končelová  | 15/11/18  19:51:35 | Hodnocení obchodu :
celkově jsem velmi spokojená široká nabídka zboží výhodné ceny a možnost si v klidu domova vybrat zboží, které se mi líbí. také služby s tím spojené, možnost reklamace a hlavně brzké dodání zboží je velkou výhodou.
Jiřina Vrhelová  | 15/11/18  18:35:14 | Hodnocení obchodu :
S obchodem jsem velice spokojená , jak s rychlým dodáním tak s kvalitou zboží.zatim jsem nemusela nic reklamovat. Obchod doporučuji, velký výběr zboží prostěradel a povlečení, které opravdu dobře sedí.
Lenka Koňaříková  | 15/11/18  19:13:09 | Hodnocení obchodu :
Svou zkušenost s internetovým obchodem 4Home.cz hodnotím jako pozitivní. Objednala jsem povlečení na dvojpostel, platila jsem převodem na účet. Zásilku jsem si následně vyzvedla v místě svého bydliště. Vše proběhlo bez problémů, s produktem jsem spokojena.
VĚra BastlovÁ  | 18/09/18  09:42:07 | Hodnocení obchodu :
Spokojenost s timto obchodem je výborná ale ceny jsou vysoké když není akce.bylo by dobré snížit celkově ceny. jinac co se tyce dodání je spokojenost nasnaze ,zboží je dodano vpořadku a rychle. nejaké maličkosti se mohou vyčíst.
Kamila Šulková  | 26/08/18  00:20:10 | Hodnocení obchodu :
Jsou tam skvěle a krásné věci nejen do bytu,krásné dekorace za super cenu , nádobí i povlečení,dárky pro všechny a možnost platby na dobírku což je dneska skvělé. Mam tam zalozeny ucet a odebírám newstellery se super nabidkami musite to poznat sami.app stáhněte treba v obchodě googlu,v obchodě jsem a zůstanu zákazníkem. Rozhodně doporučuji
Tereza Michálková  | 26/08/18  23:28:31 | Hodnocení obchodu :
Již několikrát jsem nakoupila a vždy maximální spokojenost :) Opravdu skvělé zboží za super ceny..minimální náklady na dopravu,když se zadaří doprava je zdarma :) přehledné stránky obchodu a veliký výběr zboží..obchůdek na jedničku s hvězdičkou :)
Flamur Gashi  | 31/07/18  10:38:02 | Hodnocení obchodu :
Dobrý den. Nemám co bych dodal.Váš obchod je super Nízké ceny parádní výhody. :) Jen tak dále S pozdravem Gashi
Bára Šromová  | 08/07/18  09:08:03 | Hodnocení obchodu :
Jsem se službami 4Home.cz velmi spokojená. Dodání zboží byli velmi rychlé, ceny jsou podle mě adekvátních kvalitě zboží. Vyřizování s obchodem je rychlé a efektivní. Za mě spokojenost. Určitě doporučuji.
Denisa Filipovská  | 29/06/18  09:53:13 | Hodnocení obchodu :
Široký sortiment zboží,uživatelsky přehledné stránky. Dvakrát nakupováno, dvakrát největší spokojenost. Můžu jedině doporučit :-) Vybrané zboží na skladě,bezproblémové vyřízení objednávk a rychlé doručení.
Danuše Robeová  | 21/06/18  11:09:30 | Hodnocení obchodu :
Široký sortiment zboží,uživatelsky přehledné stránky. Dvakrát nakupováno, dvakrát největší spokojenost. Můžu jedině doporučit :-) Vybrané zboží na skladě,bezproblémové vyřízení objednávk a rychlé doručení.
Tomáš Vacek  | 13/05/18  08:20:12 | Hodnocení obchodu :
Super nabídky a ceny. Výborná komunikace ze strany obchodníka. Možnost si zboží vyzvednout a také bezplatně vyměnit v případě jakékoli závady do 14 dnů. Rád tady nakupují a rád se sem vracím. Veškeré elektro se zárukou.
Edgar Simon  | 17/04/18  13:01:32 | Hodnocení obchodu :
doporucuji je to kvalitni a spolehlivý obchod. neni treba se obavat, ze by jste neobdrzeli pozadovane zbozi ci jine veci. muzu doporucit.
Lenka  | 04/04/18  05:23:44 | Hodnocení obchodu :
Nakupovala jsem již několikrát a vždy jsem byla spokojená.Zboží dorazilo v pořádku,dobře zabalené a včas.Používám také službu Twisto,takže nemusím platit hned ale až za čtrnáct dní pokud jsem se zbožím spokojená. Tyto služby jsou fakt perfektní.
Kateřina Doležalová  | 17/03/18  18:46:02 | Hodnocení obchodu :
V tomto obchodě ráda nakupuji. Vše, co jsem zatím objednala bylo kvalitní a plní svůj účel. Jen jsem objednala 10doz na potraviny a zatím nedoplnili a já potřebuji doobjednat. Jinak rychlé dodání. Stránky přehledné a dobře udělané.
 

Napsat novou recenzi a získat odměnu

Side-Banner
visit register click